22.2.2018

22.2.2018

maanantai 9. huhtikuuta 2012

VÄINÖNLINNA ODOTTAA...

Tänään on maanantai ja toinen pääsiäispäivä. Asteita oli -9, mutta aurinko paistaa siniseltä taivaalta, joka hieman pilkottelee puiden lomitse. Rinteellä on lunta vielä aika paljon, mutta toki ne siitä pian häviää, jos taivaalta tulee sadetta joka päivälle.
Mutta eilen me ajelimme länsi Suomeen ja keli olikin aivan loistava, aurinko paistoi ja asteita oli +8. Matkamme sujui hyvin ja välillä kävimme tankkaamassa itsemme ja sitten taas jatkoimme matkaamme. Ja tästä matkamme alkoi:
                 Lunta oli vielä aika paljon...






Ja matkamme jatkui näin:
                     ...mutta täälläpä ei enää paljon lunta näkynyt...




Ja kun saavuimme päämääräämme Väinönlinnaan, niin aurinko hymyili meille ja kauniita pilviä leijaili hiljalleen sinisellä taivaalla. Ja siellähän se Väinönlinna odotti jo meitä ja kylläpä kahvi maistuikin hyvältä kera mustikkapiiraan.


Nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista toisen pääsiäispäivän viettoa!
 

2 kommenttia:

  1. Oikein mukavia ajelukelejä teille :)
    tuksu täältä "naapurista"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos tuksu! Nyt onkin niin aurinkoista, joten eiköhän se lumi saa kyytiä ja pian on maatakin näkyvissa ja kevät koittaa!Oikein ihanaa päivän jatkoa teille sinne naapuriin toivottaa täältä mummi ja pappa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...