22.2.2018

22.2.2018

maanantai 28. toukokuuta 2012

TURVALLISTA UUTTA VIIKKOA...

Tänään on 28. päivä toukokuuta ja maanantai. Aurinko paistaa siniseltä, pilvettömältä taivaalta, mutta sydän on raskas koko rakkaassa Suomen maassamme viikonlopun tapahtumien vuoksi. Tämä järkyttävä suru on meidän kaikkien yhteinen suru.

Miksi? Miksi? Miksi? Tähän kysymykseen emme taida saada vastausta. Mutta ketään ei saisi syyllistää, sillä uskon, että tämän tekijän vanhemmat ja läheiset syyllistävät itsensä. Mutta niin ei saisi tehdä! Tämä kaikki vaan oli määrä tapahtua näin ja monesti tekijä ei itsekään sitä tajua, ainakaan, jos on alkoholin vaikutuksen alainen. Mutta lämmin osanottoni teille kaikille, jotka olette menettäneet rakkaimpanne ja myös teille, jotka olette sairaalassa ja teidän läheisillenne, mutta älkäämme unohtako tekijääkään ja hänen perhettään. Usein juuri ns. "syyllinen" unohdetaan ja syytellään häntä. Mutta niin ei saisi tehdä! Itse ainakin suren sydämessäni myös tätä nuorta tekijää ja hänen rakkaitaan, perhettään, läheisiään.
Toivon teille kaikille voimia päivä kerrallaan ja askel askeleelta!
En tunne ketään noista nuorista, mutta he kaikki ovat lähimmäisiäni, joista kannan huolta sydämessäni.
Enpä jaksa tällä kertaa enempää tänne kirjoittaa, sillä itsellänikin on raskasta, kun laitan itseni näiden nuorten ja heidän läheistensä asemaan.
Enkeleitä teille kaikille tässä raskaassa surussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...