22.2.2018

22.2.2018

torstai 24. toukokuuta 2012

VÄINÖNLINNAN KUULUMISIA

Tänään on jo torstai ja 24. päivä toukokuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja linnut laulavat ja tuovat mieleeni kauniin Torreviejan, jossa saimme viettää ihanaa aikaamme talven yli.
Mutta paljon on jo ehtinyt tapahtua täällä koti Suomessakin palattuamme tänne. Mutta mistä alkaisin...nyt tämän kertomuksen...
No, me siis saimme tämän ihanan Väinönlinnan ja nyt on kotimme valmis...ainakin melkein, mitä nyt verhoja täytynee hankkia, mutta vasta syksyllä. Nyt olen sairastanut jo aika rankanoloisen flunssan yskän, nuhan ja kuumeen kera ja josta ajattelin jo, että en siitä selviä. Mutta niin vaan selvisin!
Jouduin kärsimään verensokerin kohollaan olemisesta kauan aikaa, mutta nyt kuin ihme olisi tapahtunut, saan ihmetellä, että verensokerini onkin nyt niin alhainen tai normaalin tasolla. No, voihan olla, että tämä tulee hieman viiveellä ja apuna on ollut Espanjan ihana meri-ilmasto. Muuten olen aivan pyörällä päästäni, kun on niin paljon kaikkea hyvää tapahtunut meille. 
Nyt minulla on oikea nukkehuone ja siellä minä kudon ja virkkaan ahkerasti, mitä käteni nivelet antavat myöten. Näin kaupassa Veera lankaa ja kaksi kerää hyppäsi syliini ja huusivat, että "ota minut, ota minut". Ja niinhän minä otin nyt kun kerran on paljon tilaa langoilleni. Laatikot aivan tupruavat lankoja, mutta lisää pitää saada, koska kun on väsymys ja näkee uusia lankoja, niin siitähän saa inspiksen ja valmista syntyy.
Tällaista tällä kertaa...
 Kuvassa Lissu, Daisy ja Essi uusissa vaatteissaan...
 ...ja siis Lissu yllään uusi mekko, hattu ja tossut...
...ja Essi jo Espanjassa valmistuneet mekko, tossut ja myssy...
 ...ja tässä suloinen Daisy vasta valmistunut mekko yllään ja virkatut housut...
 ...mekko on kudottu ja yläosassa on kaarroke...
 ...ja tässä Daisy hymyilee tyytyväisenä...
...ja Heidikin halusi kuvaan mukaan ja lähettää terveisiä kaikille!


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...