22.2.2018

22.2.2018

tiistai 17. heinäkuuta 2012

JUSSI SAAPUI HYMY HUULILLAAN JA SAI MEIDÄTKIN ILOISIKSI

Tänään on tiistai ja 17. päivä heinäkuuta. Aurinko on välillä paistanut pilvien lomitse ja asteita on +19. Kyllä on ollutkin pitkästä aikaa ihanan viileä kesä.

Tänään aamulla ovikellomme soi ja kun menimme aukaisemaan oven, niin siellä olikin nuori postipoika, joka ojensi meille paketin, paketin, joka ei mahtunut postiluukusta sisälle. No, sittne olikin kiire avata, sillä tiesimme odottaa jotain postia Espanjasta, mutta mitä yllätystä sieltä tulikaan...




...paketista kuoriutui tällainen pojan vesseli, joka sai nimekseen Jussi ja sai kuin saikin meillekin hymyn huulille ja teki iloiseksi. Jussi on mukanani ihan joka paikassa, sillä hän on niin suloinen pojan vesseli. Hän on niin suloinen, että voisin käyttää kaikki kauniit laatusanat häneen.

Kiitos teille, rakkaat ystävät, siellä Espanjassa! Te olette kullanarvoisia ystäviä, aitoja, ihania, todellisia ystäviä! Me tapaamme sitten!

Käsityöni sai keskeytyksen, kun sain Jussin syliini. Ja se jäi nyt tähän pisteeseen...
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja iloista päivän jatkoa ja hymyilkää kilpaa auringon kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...