22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

SULOINEN HEIDIMME UUDESSA MEKOSSAAN

Tänään on sunnuntai ja 1. päivä heinäkuuta. Aurinko paistoi juuri äsken, mutta nyt on pieni pilvenhattara sen peittänyt, vaan asteita on jo +15 ja lämmintä on luvassa.
Sain eilen Heidin mekon valmiiksi ja pitihän sitä kuvata sitten hänen päälläänkin. Tosin nämä kuvat kuuluisivat minun  käsityöblogiini, mutta laitanpa ne kuitenkin myös tänne. Myös pitkänmatkan sukat ovat nyt vihdoinkin valmiit, mutta niistä on sitten eri tarina käsityöblogissani jonain päivänä.
Mutta nyt siis alkoi jo heinäkuu ja helteitä odotellessa puikotkin kilkuttavat jo aikamoista vauhtia. Sain kaksi käsityötä yhdellä iskulla valmiiksi ja molemmat ovat jo pitkän ajan olleet levossa, kun en ole jaksanut kutoa niitä valmiiksi. Vaan nyt se ihme tapahtui! Eilen rakkaani osti minulle myös shiatsu selkähierontalaitteen ja kyllä se on mahtavan hyvä, mutta siitäkin sitten myöhemmin enemmän. Ja kun sain vielä eilen suklaata ja jäätelöä, niin johan voimat alkoivat palautua. Ja tänään on suunnitelmissa lähteä eläimiä katselemaan ja kuvaamaan. Minkähänlaisia otuksia siellä tuleekaan vastaan! Sen näette myöhemmin!
Mutta tällaisia otoksia tuli kameroista ulos:
 Meidän ihanan suloinen Heidimme sai viimein uuden mekon päälleen...


 ...ja mittojen mukaan siitä tulikin aivan sopiva...




...nyt Heidi kultamme istuu meidän uudella plyyshisoffalla ja nauttii elämästään. Samoin me nautimme Heidin kanssa.

Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa sunnuntai päivän jatkoa ja turvallista heinäkuuta ja nautinnollista lomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...