22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 26. elokuuta 2012

JÄNNITYS KOHOAA JA PERHOSIA LENTELEE

Tänään on sunnuntai, hiljainen, rauhallinen sunnuntai aamu ja 26. päivä elokuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä, siniseltä taivaalta asteiden ollessa vain +11 vielä näin aamusella. No, eihän nyt enää voi kovin lämmintä tullakaan, kun on jo syksykin tullut.

Mutta meillä jatkuu lämmin kesä jälleen lokakuussa. Vaan sillä erotuksella viime syksyyn, että nyt lähdemme Alanyaan ja olemmekin vain kaksi viikkoa, mutta täysin lepo-ja nautiskelulomalla ja tutkimusmatkalla ilman mitään ennakkoluuloja.

Kirjastani 366 positiivista päivää otin tämän päivän kohdalta tällaista:

Muutu positiiviseksi ajattelijaksi. Näyttivätpä asiat sitten kuinka synkiltä tahansa, tai vaikka ne sitä olisivatkin, kohota katseesi ja näe mahdollisuutesi - ne odottavat sinua.

Minusta tämä on hyvin sanottu ja pitänee vain sulauttaa itsensä tuohon ajatelmaan. Positiivisyyshän on valttia, kun vaan on malttia! (oma keksintö)

Tänään aiomme myös lenkille ja hyvin pitää jo pukea päälle, jotta ei vilustu ennen matkaamme. Olen aika paljon tutkinut jo netin kauttakin tätä aluetta ja turkkilaisuutta yleensä ja rakennusarkkitehtuuria, joka minua kiehtoo hyvin paljon. Ja voitte uskoa, että kamera raksuttaa tiuhaa tahtia siellä paikan päällä näiden kahden viikon aikana. Sitten kun tulee kotiin, niin on mukavaa katsella kuvia ja muistella sitä aikaa, kun olimme siellä. Meillehän tulee juuri lokakuussa eli 1. päivä lokakuuta 12 vuotta yhteiseloa, rakkaudentäyteisiä vuosia. Ja nyt vielä pääsemme reissuun, niin muuta ei ihminen tarvikaan, kun saa vaan olla kahden.

Aukaisin juuri sattumalta kirjan Sanoja elämän ilosta ja nyt sattui kohdalle tai silmiini lause:

 Kaikki on turhaa maailmassa - iloisuus ei.

Ja minusta tuokin pitää paikkansa aivan täysin!

Ja kirjasta Sana tälle päivälle kirjoittanut Peter Hahne kuuluu näin:

Oikea tieto auttaa erottamaan hyvän pahasta
ja saa hyvän näyttämään houkuttelevalta.


Mutta nyt jätän nämä kirjat tältä osin rauhaan ja laitan muutaman kuva tänne:

Ja nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa sunnuntain jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Ihana miete tällekkin päivälle. Mukavaa tulevaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Mukavaa viikkoa myös sinulle!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, luulenpa minäkin, että ihan kiva reissu taas tulee! Vielä viisi viikkoa ja sitten...Mukavaa viikkoa sinne teille!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...