22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

UUSI KOTI VÄINÖNLINNASTA...

Tänään on keskiviikko ja jo 19. päivä syyskuuta. Välillä on satanut ja välillä hiukan paistanutkin. Asteita on vain +13 ja on koleaa todellakin, joten niveleni, armahani, pian pääsette lämpimään.

Joka päivä olemme nyt ahkerasti käyneet kirppiksillä ja kyllähän niitä riittää ja löytyy jokaiselle jotakin. No, me emme ole löytäneet vielä töpselipäistä valaisinta, sellaista sopivan kokoista ja -näköistä. Mutta etsintä jatkuu...ja jatkuu, kunnes löytyy. Mutta toki jokaiselta kirppikseltä löytyy aina jotain mukaan otettavaa. Ja tavarat, nuket ja ötökät saavat uuden kodin ja uusi omistaja on onnellinen.

Tällaista sieltä löytyi tänään:
 Tällainen kaunis vaaleansininen maljakko hyppäsi syliini...
 ...ja siinä on kaunis kukkakuvio...aaaah, niin kaunis....
 ...sitten uuden kodin saivat myös nämä kaksi nukkea ja
 ...itse Nakke Nakuttaja...

 ...kaunis pellavapää...

 ...ja tämä kauniisti puettu posliininukke...
 ...voi, että se on kaunis ja vanhanaikainen...
...niin ihana ja sijoittuu nukkehuoneeseen muiden joukkoon.

Siispä tällaista taas tällä kertaa ja perhoset lentelevät jo vatsassa, kun lähtö on jo vajaan kahden viikon kuluttua. Mutta on ihanaa lähteä lämpimään ja saada aurinkoa ja D-vitamiinia. Jospa se elämä vielä voittaa ja sitten voin hanurillakin jo soittaa...

Nyt toivottelen teille oikein ihanaa illan jatkoa ja huomiseen taas!

8 kommenttia:

  1. Kaunis vaasi ja helmilöytö tuo posliininukke.
    Maltillista matkakuumetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, tuo posliininukke on todellakin timmantti muiden joukossa! Niin hieno mekkokin on hällä! Mukavaa ja raikasta syksyä sinulle!

      Poista
  2. Posliininukke on todella mukava löytö :) Muistan että itsellänikin on ollut tuollainen. Juu jotta naapuri lähtee lämpimään ja jättää minut sitten tänne Väinölän vartijaksi ;D;D On se hieno että pääsette vaarin kanssa lämpöiseen täältä vesisateesta ja koleasta!
    Oikein mukavaa loppuviikkoa, vaarille terveiset :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi bemu! Juupa juu, nuo vanhanajan nuket ovat tosi rakkaita löytöjä ja mahtuvat muiden joukkoon! No, juu, sinähän oletkin täällä sitten vartijan puku päällä vartioimassa meidän kotiamme ja voit ajatella, että me vaan nautitaan auringon lämmöstä, mutta toki me lähetämme sinullekin sitä auringon lämpöä ainakin sydämistämme!

    VastaaPoista
  4. Ihanan maljakon olet löytänyt ja nuo nuket sun muut.
    Minä en ole ainakaan puoleen vuoteen käynyt kirppiksellä ei mukamast ole ollut aikaa kun olen kaupoilla käynyt,pitäisi aivan asioikseen lähteä.

    Mukavaa matkan odottelua.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Tarikka! Sieltä löytyy kaikenlaista kaunista otettavaa eikä ole hinnalla pilattu! Mukavaa illan jatkoa ja huomasin juu että hotmeilini on kaapattu ja onko näitä blogejanikin!

    VastaaPoista
  6. Upeita ostoksia olet tehnyt. Minäkin muuten löysin 70-luvun kirppikselta. Pitääkin kuvata blogiin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Kirppiksiltä löytää kaikenlaista kivaa! Aurinkoista syksyn jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...