22.2.2018

22.2.2018

lauantai 13. lokakuuta 2012

KALE-KUKKULAN TUOLLA PUOLEN...

Tänään on lauantai ja 13. päivä lokakuuta. Päivä on jälleen aurinkoinen ja luvassa on +28 astetta. Täällä on nyt hiljaisempaa, kun ihmisiä lähtee viikon loman jälkeen jo kotia kohti. Meillä on vielä tai oikeastaan enää tämän päivän jälkeen kaksi kokonaista päivää ja sitten nousemme yläilmoihin sinivalkoisin siivin. Lapset ovat täällä nauttineet täysin, sillä altaalta on kuulunut iloisia riemun kiljahduksia. Täällä onkin aika paljon lapsiperheitä ja saksalaisia lomailemassa.

Mutta me lähdemme tänään taas toisaalle päin, kun on jo käyty tuolla Kale-kukkulan tuolla puolen eli toisella puolella, jossa oli myös paljon hotelleja ja ihania rantoja. Ja suihkuja täällä on paljon rannalla, joten peseytyminen on hyvin helppoa. Kaikenkaikkiaan tämä loma on ollut aivan ihana: aurinko on paistanut ja ihmiset ovat ystävällisiä ja hyvä ruoka, vaikka en voikaan sitä kaikkea työntää suuhuni, mutta ainahan voi syödä silmilläänkin.

Näin kaunista oli täällä eilen toisella puolen Kale-kukkulaa:

















Ja nyt toivottelen teille oikein mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...