22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

PAISE PARANEE...ELÄMÄ HYMYILEE...

Tänään on keskiviikko ja 9. päivä tammikuuta. Päivä on ollut hyvin aurinkoinen ja asteita on ollut -2.

Aamulla kävin labrassa ja tuloksia menen kuulemaan tiistaina omalle lääkärilleni. Paise alkaa kuivua, mutta suihkuttelen sitä joka päivä. Mutta kipeä se ei enää onneksi ole. Ja antibiootit loppuvat huomenna, joten tulehduskin on parantunut tässä sivussa ja sehän on hyvä asia se.

Tänään annoimme tyttärelleni lahjaksi nettiyhteyden ja samalla tarkastettiin hänen puhelimensa, joka ei ottanut viestejä vastaan ja syykin selvisi. Nyt on kaikki taas hyvin ja elämä hymyilee!

Minäkin olen nyt vihdoinkin jaksanut kutoa...kutoa...ja kutoa... Ja keillekäs minä kudon? No, keilles muille kuin kultasuille! No, maanantaina ja tiistaina saimme kirppikseltä niin paljon uutta tavaraa, että järjestämiseenkin menee aikaa, joten jätämme suosiolla järjestämisen huomiseksi. Mutta aloitin kutomaan eilen Rölli peikolle housuja ja sain ne aamulla valmiiksi. Nyt on puikoilla villatakki. Ja lisää suunnitelmia on jatkuvasti pulpahtamassa päästäni. Kun nukkeja on jo 86 ja vain osalla on itse neulotut tai virkatut vaatteet, joten tekemistä riittää ja sehän on taas hyvä asia se.

Mutta tällaiset housut tuo veitikka Rölli peikko sai:
 Housut ovat oikein hyvät...
 ...just sopivat...
...ja Rölli on niin onnellinen ja nauraa hohhohohoooo!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä ja kauniita unia Rölli Peikosta!

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että alat toipua tuosta inhottavasta ja kipeästä vaivasta, paiseesta!
    Uskotaan, että lääkäri kertoo iloiset kuulumiset verikokeista :)
    *halaus*
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! Vesi on kuulemma parasta lääkettä, joen suihkuttelu jatkunee. No, saa nähdä mitä yllätyksiä tuo yökeräys tuo mukanaan, kun siinä on ollut jotain, vaan enpä tiedä mit, mutta jospa nyt saisin tietää. Minulla on tosi ihana oma lääkäri, joten hän kyllä selittää asiat. Halaus myös sinne!Ongelmia kirjoituksessa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...