22.2.2018

22.2.2018

tiistai 22. tammikuuta 2013

PAISE...TULEHDUS...VUOTAVA HAAVA...

Tänään on tiistai ja 22. päivä tammikuuta. Aurinko paistaa ja pakkasta on -4 astetta. Ikkunasta katsoen näyttää oikein keväiseltä.

Minäpä en pistä nenääni ulos ennen torstaita. Ai, että miksi en? No, kun ensin oli valtava paise...sitten tuli ärhäkkä tulehdus...ja olen vahvalla antibioottikuurilla ja nyt vielä haavakin alkoi vihoituksensa jälkeen puskemaan mätää ja verta ulos. Aina kaikki tulee yhtä aikaa, mutta sittenhän ne taas meneekin yhtä aikaa pois, kunnes jälleen...Sellaista kiertokulkuahan tämä elämä on, mutta pitää vain oppia elää kaiken kanssa ja olla onnellinen pienistäkin asioista.

Minulla on paljon hyviä asioita ja perjantaina rakkaani osti minulle tabletin eli taulutietokoneen, joka on iki-ihana. Ja kun siihen vielä tilasimme netin kautta vaaleanpunaiset kannet eli suojuksen ja telineen, niin siitä taas iloa riittänee, kun paketti saapuu. Olen jo aika lailla sinut tämän laitteen kanssa ja kirjoituskin käy jo ongelmitta. Olen myös kutomassa mekkoa Pirita-nukelleni, joka on vain hihoista hieman kesken. Sitten vielä mamelukit ja polvisukat, niin Pirita on tyytyväinen ja niin on tekijäkin.

Huomenna on kiva päivä, kun vaihdamme nukkehuoneen ja tietokonehuoneen keskenään. Eli nukkeni tarvitsee jo isomman huoneen, jotta kaikki mahtuvat hyvin esille. Ja tietokonehuone pääsee toiselle puolen taloa eli minne ei näin kovin paista aurinko. Siispä aika hyvä oivallus tuli minulle yöllä!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista sinulle!

    -Sari

    VastaaPoista
  2. Onnea uuden tabletin johdosta! minullakin se on "toivomuslistalla. omistan iphone puhelimen ja aplen läppärin, se olisi kuin piste iin päälle!
    Mutta kaikkea ei heti saa, joten unelmoin vaan...
    Harmin paikka nuo tulehdukset, onko niitä tutkittu kunnolla, että mikä pöpö se paiseessa ja haavassa kasvaa. Voi olla sama pöpö ja onko resistentti antibioottiin, jota olet saanut lääkkeeksi. Usein tapahtuu niin, että tulehdus menee hetkeksi "piiloon" ja puhkeaa taas...
    kannattaa kyseenalaistaa nyt hoitoa, jota olet saanut.
    Oikea antibiootti, sen pitää tappaa pöpö loppuun asti!
    (((sanoo taas wanha hoituri)))
    Halaus sinne! Ystäväni!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Eihän täsä haavasta ole otettu näytettä, vaan on vuotanut jo yli 2 vuotta ja on 10 vuotta vanha haava. Nyt on aika vahva antibioottikuuri tähän tulehdukseen (VTI), joten jospa nyt auttaisi.Kiitos ja halaus sinnekin!

      Poista
  3. Nyt olen Tuksun kanssa samaa mieltä, se tulehdus/vuodon syy pitää tutkia kunnolla. Vuotokin on kestänyt liian kauan. Sinun yleiskuntokin kärsii moisista vaivoista.
    Onnea uudelle tabletille, minäkin olen sellaista haaveillut ja haaveeksi se taitaa edelleen jäädä.
    Mutta nautitaan nyt näistä toimivista koneista, kun niitäkin sentään on kohtuullisesti.
    Mukavaa iltaa teille kumpaisellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi hilmiina! Tosi on, että haavan vuotoa on ollut yli kaksi vuotta, mutta siihen ei ole muuta hoitoa kuin antibioottivoide ja suihkutus. Ainakin näin on sanottu ja kirurgikaan ei tiennyt mistä moinen johtuu. Juu, tuo tabletti on aikamoisen mukava vaikka lentokoneessakin katsella videoita. Nyt saimme koneet toimimaan ja sitten nukkehuonetta siivoamaan. Mukavaa päivän jatkoa teille sinne aurinkoon!

      Poista
  4. Palaan vielä.
    Pyydä se bakteeriviljely, ennen antibioottia, kun haava seuraavan kerran alkaa erittämään märkää.
    Pelkään, että sinua on hoidettu väärin, kun alunperin olisi pitänyt selvittää mikä pöpö siellä elimistössä muhii!
    tuksu
    (jonka wanha hoiturisydän särkyy, kun seuraa tuskaasi)
    Halit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuksu ystäväni ja kiitos ja kaumarrus ja lämmin hali sinulle! Olet aivan erityisen ihana ystävä! Teemme neuvosi mukaan, kun seuraavan kerran alkaa haava vuotamaan! Lämmin hali sinulle nyt!!!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...