22.2.2018

22.2.2018

perjantai 1. maaliskuuta 2013

MAALISKUU ALKOI SYNTTÄREILLÄ...PUIKOTKIN KILKKAAVAT TAAS

Tänään on perjantai ja maaliskuun 1. päivä. Asteita on +1 ja puut huojuvat aika kovin, mutta lunta ei ainakaan vielä täällä satele. Taivaskin näyttää kirkastuvan ainakin hetkeksi. Mutta kevät on tullut ja tästä menemme päivä kerrallaan eteenpäin, sillä olemmehan jo voiton puolella.

Tänään on myös rakkaani syntymäpäivä ja nyt olemme samassa veneessä jälleen. Juhlimme juuri kaksistaan kahvia kera moussekakun ja sunnuntaina menemme tyttäreni luokse juhlimaan myös kera mousse kakun, joka minusta on parasta.

Mutta nyt jo puikot ovat kilkuttaneet ja Petra saa mekon, joka on pian valmis, joten sittenhän vasta näette, jotta millaisen mekon.

Mutta nyt pitemmittä puheitta toivotan teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua ja maaliskuun alkua!



3 kommenttia:

  1. Onnea Timolle ison halauksen kera jonka välittää rouva ystävällisesti pyytää hän

    VastaaPoista
  2. Onnitteluhalaus täältäkin, Hämeestä!
    Mukavaa päivää teille! Nam! kakku on varmasti ihanaa!
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos onnitteluistanne maara ja tuksu! Päivänsankari kiittää ja kumartaa muistamisesta! Juu, tuo kakku eli mousse kakku on kyllä yliveto ja niin herrrrkullista että! Opimme sitä syömään viime talvena Espanjassa. Ja meitin matkamme lähestyy...matkalaukku tärisee vaatehuoneessa vielä toistaiseksi! Ihanaa viikonloppua teille molemmille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...