22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

UUSI VIIKKO ALKAA...ENÄÄ NELJÄ PÄIVÄÄ...

Tänään on sunnuntai ja oikein hyvää palmusunnuntaita kaikille ja on jo 24. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa ja asteita on -1. Näin tämä maaliskuukin lähenee jo loppuaan ja alkaa huhtikuu. Ja huhtikuussahan  jo maata näyttää, joten plus asteet ovat aivan tervetulleita. Me tosin pääsemme +24 asteen hellittäväksi Välimeren rannalle. Mikä nautinto onkaan taas kävellä rantabulevardilla ja katsoa kauas siniseen, auringon säteiden kimaltavaan mereen ja kuunnella meren kohinaa!

Mutta vielä on paljon tekemistä ja muistettavaa ja ostamistakin vielä riittää. Mutta käsitöitä en enää aio aloittaa, sillä sain juuri eilen Kaarinan täydellisen vaatetuksen valmiiksi. Ja tällainen muodonmuutos tuli Kaarinalle:


 Tänä aamuna kutasin pikkuiset sukatkin Kaarinalle...
...ja hattukin onnistui yli odotusten.

Voin vain todeta, että käsitöitä en ikinä jätä, sillä se antaa niin paljon, kun voi kaiken suunnitella alusta loppuun asti. Ja nuketkin muuttuvat toisenlaisiksi, kun saavat täydellisen vaatetuksen.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa palmusunnuntaita ja minä lähden pakkaamaan matkalaukkujamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...