22.2.2018

22.2.2018

tiistai 30. huhtikuuta 2013

ILMOJEN HALKI KÄY ELÄKELÄISEN TIE...

Tänään on tiistai ja 30. päivä huhtikuuta. Sää on hyvinkin kolea ja tuulinen. Aurinko yrittää ainakin pilkistellä, mutta vesipisaroita on ainakin parvekkeen puolella ikkunoissa. Asteita on siinä +5, joten tosi kylmältä tuntuu Espanjan lämpötiloihin verrattuna.

Siellä se ihana kuukausi vaan vierähti hieman liian nopiasti, vaan ainahan sinne pääsee uudestaan taas syksyllä. Mutta me ainakin viihdyimme hyvin siellä ja saimme viettää monta riemukasta hetkeä ystäviemme kanssa.

Sain kaksi nukkeakin lisää eli Kimikon ja Melodyn, jotka sulautuvat muiden joukkoon. Sormetkin jo syyhyävät jotain kutomista, mutta vielä en ehdi tai jaksa. Sielläkään en kutonut kuin Kimikolle tuon liivimekon. Ainakin tuli oltua ulkona ja Välimeren rannalla nautimme monet kerrat ja samoin Eurooppapuistossa, jossa olikin ihania eläimiä ja kukotkin siellä kiekuivat.

Mutta nyt en olekaan vielä laittanut Buffalostani kuvia tänne koneelle, joten niistä enemmän sitten myöhemmin.

Mutta täällä me lensimme pilvien yläpuolella...
 ...ja aurinko paistoi...
 ...minä kuuntelin kuulokkeilla omasta tabletistani musiikkia...
 ...ja maatakin oli näkyvissa, sillä sää suosi meitä...
...ja oli ihana matka ja sinne palajamme uudestaan, joten Kari Tapion laulu "Mun sydämeni tänne jää" sopii lähtömusiikiksi oikein hyvin.

Mutta nyt jatkamme tavaroiden paikalleen laittamista. Samalla toivotan teille kaikille oikein mukavaa vappua ja jo kesänkin odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...