22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

ONGELMIA PÄIVITYKSISSÄ JA KOMMENTTIEN ANNOISSA

Tänään on sunnuntai ja jo 21. päivä huhtikuuta. Niin se liki kuukausi on taas vierähtänyt täällä Espanjan auringon alla nauttien. Aurinko nousee kurkistelemaan pilvien takaa ja asteet näyttävät luvatun +20 astetta.

Olen yrittänyt antaa teille, hyvät blogi ystävät, kommentteja, mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Enkä tiedä, toimiiko tämä minun bloginikaan, kun ei teiltäkään ole tullut kommentteja. Tämä yhteys täällä tällä Herra Mokkulalla on tosi huono ja hidas, joten yritän kuitenkin aina kirjoitella tänne ja joitakin kuviakin laittaa ja yritän antaa teille kommenttejakin, mutta niitä ei vaan koskaan näy siellä teitin kommenttikentässä.

Täällä on kuitenkin muutoin tosi ihanaa, että eipä tekisi mieli tulla sinne kylmään Suomeen lainkaan, mutta ehkäpä jonain päivänä ei tarvikaan tulla, who knows! Olisihan se ihanaa elellä täällä lämpimässä ja nauttia Välimeren aalloista ja siitä ihanasta meren tuoksusta, jota on niin hyvä hengittää. Täällä on paljon kauniita puistoja ja olen ottanut niistä kuviakin, mutta koska yhteys on niin hidasta, niin laitan niitä sitten kotona rauhassa. Pian lähdemme jälleen lenkille tuonne toiseen suuntaan eli La Mataan päin. Täällä kun näitä ihania hiekkarantoja riittää kilometrejä eteenpäin.

Mutta nyt siis hyvät ystävät, antakaa minulle tiedoksi, jotta tuleeko nämä päivitykset esille teille ja miksi ei minun kommentteja tule teille näkyviin.

Nyt toivottelen teille aurinkoista sunnuntain jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Kyllä tämä kommentointi näkyy toimivan.
    Mekin teimme kävelylenkin La Mataan ja huristelimme takaisin bussilla. Siinä matkan varrella on se "vanha" uudelleen rakennettu torni, puistoineen. Komee panoraamamaisema.
    Täälläkin upea aurinkoinen päivä/päivät, leskenlehdet ja krookukset kukkivat, lumi on sulanut ja + 10 näyttää mittari.
    Mikä parasta, ei tarvi pelätä liukkautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Kyllä täällä on vaan niin ihanaa, että ei raaskisi pois lähteä. Mutta sitten syksyllä taas uudestaan. Aurinkoisia päiviä sinne teille!

      Poista
  2. Kiitos, kiitos maara! Aurinkoista kevättä sinne Suomeen!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...