22.2.2018

22.2.2018

maanantai 6. toukokuuta 2013

AURINKO PAISTAA JA SUVITUULIKIN JO SOI

Tänään on maanantai ja jo 6. päivä toukokuuta. Aurinko on paistanut koko päivän asteiden ollessa +13. Niin ne päivät vain hurahtavat ohitsemme ja pian koittaa taas syksy. Mutta toki ensin tulee kunnon kesä ja kärpäset eli pistiäiset. Nyt on parhaillaan siitepölyaika eli koivu taitaa jo pölyttää aika lailla ja sen ainakin minä tunnen. Mutta kova kaipaus on Espanjan auringon alle ja sinnehän me taas pääsemmekin. Haaveet muuttuvat pikku hiljaa suunnitelmiksi ja suunnitelmien on tapana myös toteutua.

Minä laitan kahdesti päivässä Natusania jalkoihin ja olo on jo paljon helpompi, vaikka punaiset jäljet kertovatkin karua totuutta. Mutta onneksi Natusan on auttanut myös kutinaan, sillä kortisoni pitoiset voiteet, joita niitäkin tuli kokeiltua, vain pahensivat tilannetta. Siis tämän kohdalla olen jo voiton puolella! Mutta...mutta ...haava on vihotellut jo muutaman päivän ja tänään se sitten pisti ilon irti ja alkoi vuotamisen. No, vuotoa on viimeksi ollut joulun aikaan, joten ihan hyvä sekin on, kun nyt meni näinkin kauan aikaa. Yleensähän kaikki vaikeudet ja sairaudet tulevat yhtä aikaa, mutta hyvä puoli on se, että nehän parantuvatkin sitten yhtäaikaa. Sitten saa taas olla rauhassa pitemmänkin aikaa.

Minä jo tapailin hieman hanurillakin joitain kappaleita ja totesin, että eipä tuo vähäinenkään soittotaito ole ruostunut, vaikken ole soittanutkaan pitkään aikaan.

Käsitöitä en oikein ole jaksanut tehdä, kun pulssini lyö 92...106 ja verenpainekin on ollut koholla. Mutta muutamia kerroksia olen kutonut omaa tunikaani, jotta saisin sen joskus valmiiksi. Kudon nyt toista hihaa pyöröllä ja hitaalta sekin tuntuu, kun ei oikein jaksa.

Sitten laitoimme olohuoneenkin uuteen uskoon jälleen ja jotkut huonekalut vaihtoivat taas paikkojaan. No, vaihtelu virkistää!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista viikon jatkoa!

 Olohuoneemme...
 ...sai uudet verhot Espanjasta...
 ...jotka sopivat oikein hyvin...
...ja tämäkin porukka on erittäin tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Oikein leppoisa porukka siellä katselee :) Kauniit nuo sinun verhosi <3
    Oletko saanut lääkettä siihen verenpaineeseesi? Senhän pitäisi myös laskea pulssia. Älä nyt vaan rasita itseäsi liikaa.
    Aurinkoisia päiviä naapuriin :)
    -Bemu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi bemu! Onhan minulla verenpainelääkettä kaksikin, kun toinen on kait sydämenrytmihäiriöönkin. Mutta silti pulssi hakkaa jo aamusta yli 80 tänäänkin, mutta tosin nyt vuotaa haavakin, johon ei mitään apua. Aurinkoista päivän jatkoa sinulle sinne naapuriin!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...