22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Haapsalun kuulumisia 21.7.2010

Tänään on jo keskiviikko täällä ihanassa Haapsalun kaupungissa. Aurinko paistaa ja meri kimaltelee kuin timantit. Lämpöasteita ulkona on yli +20, joten lämmintä toki riittää täälläkin. Mutta onneksi huoneessamme on ilmastointi, joten on helppo nukkua, kun on vain +20 astetta.

En kuitenkaan kerro kovin paljon nyt tällä kertaa, sillä kerron sitten kotona ollessani paremmin ja yksityiskohtaisemmin täällä olostamme. Mutta maanantaista asti olemme käyneet erilaisissa hoidoissa ja hyväksi on havaittu. Tosin hierominen tekee minun jäsenilleni ja selälleni aika kipeää, mutta jospa se siitä vielä helpottuisi.

Eilen kävimme tuossa lähistöllä ja ostimme minulle nuken. Nii-in, oikein luitte, sain ihanan nuken. En halua mitään keräilynukkeja keräämään pölyjä päälleen, vaan sain ihka oikean 55 cm pitkän nuken, joka sulkee silmänsäkin. Lisään sen muiden nukkieni joukkoon ja teen tällekin vaatteita. Rakastan nukkeja, oikeita, aitoja nukkeja!

No, nyt olemme jo syöneet runsaan aamupalan ja kello 10 alkaa hoidot parafiinihoidolla, sitten jalkapyörrekylpy ja sitten hieronta. Välillä toki on lounaskin syötävä. Mutta sitten viimeisen hoidon jälkeen lähdemme köpöttelemään jälleen kohti ihanaa vanhaa kaupunkia. Siellä on aivan ihania, kapeita katuja ja ihanan vanhoja pihoja kauniine kukkineen. Niinpä, poikkeamme siis ...no, mihinkäs muuhun kuin...lankakauppaan. Saas nähdä, miten paljon lankaa hyppää sieltä mukaani ja mitä muuta mukavaa. Mutta sen näemme sitten iltapäivällä.

Nyt me molemmat toivotamme teille kaikille oikein mukavaa keskiviikko päivän jatkoa ja pitäkäähän itsestänne hyvää huolta!

10 kommenttia:

  1. Teillähän tuntuu ruokaa ja ohjelmaa riittävän. Lankaa pitää aina hamstrata, kun sitä on tarjolla :).

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanan leppoisalta lomalta: hoitoja, hyvää ruokaa ja lankakauppoja :)

    VastaaPoista
  3. Mukavasti on lomanne alkanut hoitoineen ja muutenkin.
    Hienoja lanka ostoksia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommenteistanne rakkaat ystävät, Neferi, Huopatossunen ja Tarikka! Juu, täällä on erinomaiset hoidot, sillä minähän kävelen jo paljon paremmin, jeeee. Ja niin se elämä jälleen voittaa...ja tänne vaan uudelleenkin syksyllä taas. Mukavaa viikkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa aivan ihanalta ja mukavalta lomalta.
    Vieläkö joutsenet ja sorsat asustelevat kylpylän rannassa? Viimeksi siellä oli niitä tosi paljon.
    Rentoja lomapäiviä teille molemmille.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Hilkka! Ei ole joutsenia tässä nyt näkynyt. Täällä on aivan uskomattoman ihanaa! Mukavaa illan jatkoa sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  7. Ihanaa ja nautinnollista loman jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos Tarina! Täällä olo on aivan uskomattoman ihanaa! Ja tänne vielä palaamme! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Kiitos,kiitos vesimiesneuloo! En minä teitä unohda täälläkään, kuten huomaatte! Ja liikun missä tahansa niin te kaikki olette aina sydämessäni! Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...