22.2.2018

22.2.2018

torstai 22. heinäkuuta 2010

Torstaipäivän kuulumisia Haapsalusta

Tänään on torstai ja aamu aukeni aurinkoisena ja lämpimänä. Äsken kirjoitin pitkän litanian, mutta se häpyi yhtäkkiä, joten yritänpä muistella jotain, mitä kirjoitin.

Tänään on hoitoja ollut parafiinihoito eli lämpöhoitoa selkääni, jalkojen pyörrekylpy sekä ...trallallaaa...koko vartalohieronta. Just niin, luitte aivan oikein! Sain ensimmäisen kerran elämässäni pätevän hierojan käsittelyssä koko vartalo hierontaa ja saan myös huomenna. Ja sekös teki kipiää, kun joka lihas on jumissa. Mutta toki tekee myös hyvää, kun saa lihakset toimimaan paremmin. Ruokaa täällä on kolmesti päivässä ja se on hyvää, todellakin.

Hieronnan jälkeen lähdimme jälleen kohti Haapsalun keskustaa. Ja sieltähän se löytyikin se ostoskeskus. No, menimme toiseen kerrokseen ja mitä minun silmäni näkivätkään? Lankoja...lankoja...lankoja. No, ensin piti kierrellä ja kaarrella joka hylly ja olihan niitä hypisteltäväkin. Ja tarttuihan sieltä mukaani 1 kilon ja 700 gramman edestä lankaa sekä ohukainen virkkuukoukku, jolla virkkaan mekon eräälle. Jaahas, että mitä muuta tarttui mukaani? No, eilen tarttui jotain sellaista, mitä ei oltu suunniteltu edes, mutta mukaan se vaan huusi ja kovaa. Ai että mikä se sitten on? No, sen saatte sitten nähdä, kunhan ensin tästä kotiudumme sunnuntaina.

Nyt täällä näyttää meren päällä olevan aika mustat pilvet, joten taitaapi pukata sadetta oikein Herra Ukkosen kera. Ja minä lähden tästä koneen ääreltä nyt joko kutomaan sukkia tai virkkaamaan mekkoa. Tai sitten vain lepäilemään oman kullan kainaloon.

Nyt kuitenkin toivotan teille kaikille oikein leppoisaa torstai päivän jatkoa ja pitäkäähän itsestänne huolta ja nauttikaa elämästänne ja jokaisesta hetkestä!

6 kommenttia:

  1. Tuo lanka määrähän menee jo yhteen työhön jos tarpeeksi ison tekee.
    Minä ole ihaillut sitä vironvillaa,ovat novitan blogeissa neuloneet siitä niin kauniita töitä saaneeko netin kautta tilaamalla.Täytynee ruveta suunnitteleen Viron reissua.
    Hieronnat tekee hyvää sitä on sitten kuin uusi hoitojen ja hieronnan jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Oi, varmaankin ihania lankoja!Pitänee ruveta
    suunnittelemaan matkaa.Hieronta tekisi nyt
    mannaa tuntuu että hartiat on hiukan jumissa!
    Mukavaa loman jatkoa!)

    VastaaPoista
  3. Kiva lukea noita sun kuulumisia:) Kiva lomanen teillä varmasti siellä onkin.
    VironVillaa ostin minäkin viime reissullani, kun tyttäreni sitä "tilasi". Ostin ostoskeskuksesta ihan Tallinnan sataman vierestä. ja oli edullista.
    Itse en allergiani vuoksi voi sitä käyttää, tuntui niin voimakas lampaan haju siinä
    Mutta aivan ihastuttavia töitä ihmiset siitä ovat tehneet neuloen ja virkaten.
    Mukavaa lomasta sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Hieronta vetreyttää lihaksia kummasti vaikka ensin tekeekin kipeää. Mitähän kaikkia hienoja lankoja oletkaan ostanut?!

    VastaaPoista
  5. Mukavaa loppureissua :). Minusta ns. vironvillasta tulee tosi kivoja huovutuksia, pehmeitä ja ohuita.

    VastaaPoista
  6. Kiitos,kiitos kommenteistanne, rakkaat ystävät, Tarikka, vesimiesneuloo,tuksu, Huopatossunen ja Neferi! Kyllä täällä on todellakin mahtavaa olla ja suunnittelemme ainakin nyt jo toista matkaa syksyllä. Jaahas, että mitähän sitä on tullut osteltua? No comments! Sen näette sitten, kun olen oman koneeni äärellä. Mutta on lankojakin...ja...ja...Oikein mukavaa päivän jatkoa teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...