22.2.2018

22.2.2018

torstai 29. heinäkuuta 2010

Hello Kitty´ä se olla pittää!

Tänään on torstai ja 29. päivä heinäkuuta. Heinäkuu valmistuu loppuun ja toivottavasti myös heinäkuun helteet loppuvat tähän päivään. Asteita on tällä hetkellä +26, mutta luvattu on +31. No, onneksi sääennusteet näyttävät huomiseksi ainakin sateita ja monta päivää huomisen jälkeenkin. Olkaamme sitten tyytyväisiä, kun joka päivä saamme raikasta sadetta. Kyllähän eläimille on ollut kova paikka tämä kuumuus, kun oravat ja jäniksetkin jäävät makuulleen. Eihän heidänkään sydän kestä tällaista kuumuutta pitkään. Ja mistä he saavat tai löytävät vettä juodakseen? Sama kuumuus koskee siis kaikkia eläimiä, jotka metsässä elävät. Kasvit saavat kotipihoilla runsaasti vettä, mutta entäpä nuo kauniit luonnon kasvit. Nehän eivät myöskään saa vettä kuin taivaalta. No, onneksi tällaisia helteitä ei ole joka vuosi!

Eilen satoi illalla vettä ja ukkonenkin jylläsi jonkin aikaa. Nyt on ollut puolipilvistä ja äsken tosin heitti jonkin verran vettäkin taivaalta, mutta nyt on taas kirkastunut hieman.

Eilen sain jalkakylpylootan ja tänään sain tällaisia:
                   Tällaisia kivoja Hello Kitty tuotteita sain tänään...
                           ...siis tarroja Hello Kitty...
                           ...muistilehtiö, joka on keltainen oikeasti...
                 ...kukkaro...aivan ihana minulle...joka en tarvitse rahaa...

                      ...ihana penaali, jossa säilytän puikkojani...

Kiitos, rakkaani jälleen näistä ihanista ostoksista, joita minulle annoit tänään!

Mutta nyt lähden jatkamaan villatakin virkkausta, jotta saisin sen piakkoin valmiiksikin. Toivottelen teille oikein leppoisaa ja mukavaa torstaipäivän jatkoa ja nauttikaa viimeisestä hellepäivästä tai huokaiskaa helpotuksesta, että helteet jo loppuvat! Näin minä ainakin teen!

13 kommenttia:

  1. Jopas sait taas kaikkea kivaa ja hyödyllistä lahjaa.
    Pitää tästä helteestä jotain hyötyäkin kehittää. Kaikki matot sai kuivaksi nopeasti pesun jälkeen.
    Tosiasiassa ei paljon mieltä lämmitä ihailla keltaiseksi palanutta nurmikkoa ja puusta pudonneita omenoita, kuivuuttaan kärventyneet.
    Meillä täällä on ilmassa lievä savun katku, helteen lisäksi, Karjalan metsäpalot sitä tuovat tuulten mukana.
    Mutta yritetään nauttia, sitten taas tavella kärvistellään villasukat jalassa.
    Mukavaa iltaa teille molemmille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Hilkka! Juupajuu, sain kaikkea kivaa ja katsotaas mitä se rakkaani taas huomenna keksii tuotavaa. Juu, kyllä pyykit kuivuu tosi nopeasti meidän parvekkeellakin, kun aurinko porottaa lasin läpi. Nuo metsäpalot rajan toisella puolella ovat harmillisia ja ilma on saastunutta. Mutta...sellaista se elämä on! Mukavaa illan ...hm...päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Näkyy olevan lahjonta käynnissä (kateellisena)huomaan.
    Lämpö tila tänään +32,5 varjossa,enkä tykkää ollenkaan.Venäjän puolelta puskee savun hajua ja ilma on aivan harmaa.
    Kauppaan pitäis lähteä mutta taidan jättää myöhäsempään kun ei oikein hotsita.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka! Jaahas, että vai lahjontaako!Tsiikaas hieman lauantaita! No, nyt on täälläkin jo +32 astetta ja tosi kova myrsky louksuttaa ikkunoita. Lämpöhän vaan nousee iltaa kohden! Leppoisaa illan jatkoa! Miten eläimet jakselevat näin kuumalla?

    VastaaPoista
  5. Mukavia lahjuksia on näkemä saatu :). Huomenissa pitäisi vähän viilentyä, mutta sateesta ei ole tietoakaan ja savu leijailee...

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Neferi! Juu, ja lahjukset vain jatkuvat! Täällä pitäisi sadetta saada, mutta se jää nähtäväksi. Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Hellettä ja hellettä höysteenä Venäjän mettäpalojen hiukkaset.
    Virkistävästä sateesta ei ole tietoakaan.
    Ihastuttavan lahjan sait ukkokullaltasi!
    Vilpoisaa iltaa!

    VastaaPoista
  8. Huomenna ainakin tänne on ennustettu sadetta ja asteitakin vain onneksi +22. Juu, rakkaani ostaa minulle aina ihania lahjoja eli toiveitani täytetään. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Kyllä siellä teillä asuu ihana mies:) osaa lahjonnan jalon taidon:) ja se on aika ihanaa, se :)
    Oikein rattoisaa viikonloppua ja virkkuuta:)
    tuksu

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi tuksu! Tosi on, että olen niin onnellinen, että olen saanut tällaisen ihanan rakkaan rinnalleni! Mukavaa viikonlopun alkua sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  11. Kasvit kaipaisivat jo kovasti sadetta. Talon takana oleva kallio on aivan keltainen ja koivut ovat keltaisina. Eilen illalla tuli lyhyt ukkoskuuro, mutta se ei paljon kastella ehtinyt.

    Hienoja lahjoja olet saanut :)

    VastaaPoista
  12. Ukkonen kolisteli yöllä ja sadettakin saatiin,nyt on viileänpää asteita vain 23.
    Ihania lahjuksia!
    Mukavaa tätä päivää!

    VastaaPoista
  13. Kiitos kommenteistanne Huopatossunen ja vesimiesneuloo! Täällä illalla jyrisi aika kovinkin ja satoi kovin ja salamoi. Tänään on pikkuisia sadepyrähdyksiä tullut taivaalta, mutta välillä paistaa aurinko ja asteita +20 eli ei niin kuumakaan. Leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...