22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Mitä mä sain...mitä mä sain...mitä mä sain...

Tänään on keskiviikko ja 28. päivä heinäkuuta. Tänään on täällä sadellutkin jonkin verran ja aika rankastikin ja Herra Ukkonenkin ilmoitteli olemassaolostaan aikamoisilla jyräyksillään. Mutta Aurinko Armas voitti ja loistaa jälleen meille kaikille hellien meitä lämmöllään.

Eilen aloittelin villatakkia Haapsalusta ostamastani langasta, sinisestä,  ja nyt olen virkannut jo liki 40 cm, joten tulee aika nopiasti valmista virkaten, paljon nopiammin kuin kutoen. Juupajuu, keskeneräisiä töitä nyt löytyy joka lähtöön: keltainen Palma villatakkini on kaula-aukkoja ja hihoja vaille valmis, rakkaalleni matkalla aloittamani toinen sukka on kärkikavennusta vaille valmis, Emilian mekko on hihoja vaille valmis ja Jamaica langasta en ole vielä edes aloittanut sukkia, vaikka kovin houkutteleekin jo värinsä puolesta kuten värikkäät kukat houkuttelevat mehiläisiä.

Mutta ei iloa ilman suruakin, sillä se paholainen VTI iski minuun nyt puolen vuoden tauon jälkeen. Ja nyt olen taas antibioottikuurilla 7 päivän ajan. No, tämähän on tuttua tohinaa, joten nyt nujerran sen ja lujasti. Mutta kaikkea sattuu ja tapahtuu matkallakin. Yhtenä päivänä kun olimme Haapsalun keskustassa, niin rakkaaltani hajosi sandaalit, joten ei muuta kuin ostaa uudet ja sai kuin saikin 10 eurolla. Ja sekään ei riittänyt, vaan samana päivänä häneltä irtosi laseista toinen linssi, joten ei muuta kuin optikolle, joka kiristi ruuvin kiinni ja samalla kiristi toistakin linssiä eikä maksanut mitään. Mutta kaiken kaikkiaan näitä pieniä harmituksia lukuunottamatta oli lomamme täydellinen ja minäkin sain sieltä voimaa taas tehdä käsitöitä enemmän. Kunpa vielä saisimme voimia soitellakin, mutta eiköhän sekin onnistu sitten antibioottikuurin jälkeen.

Tässäpä hieman kuvituksia teille:
                 Tässä siis eilen aloittamani villatakin takakappale...
                                 ...ja tietenkin virkattuna tällä kertaa...
...ja siis aivan tavallista virkkausta pylväitä ja ketjusilmukoita väliin...
Ja nyt katsokaapas, mitä rakkaani eilen osti minulle...
                      Juupajuu, sain jalkakylvyn ja tosi hyvä onkin...
                            ...on infrapunalämmitin ja...
                             ...ja erilaisia hierovia osia...
                         ...ja tottakai SININEN...
   ...ja kun veteen lisää vielä merisuolaa, niin johan turvotuksetkin tippuvat pois...se on koettu jo Haapsalussa

Minulle on monet vuodet sanottu täällä koto Suomessa, että pidä jalkojasi ylhäällä. Hmmm, miten voin pitää ylhäällä jalkojani aamusta iltaan ja illasta aamuun? En siis mitenkään! Siinäpä se! Täällä Terveyskylpylässä tyttö sanoi minulle, että turvotukseen auttaisi jalkakylpy, johon sitten laitetaan merisuolaa. Ja niinhän se oli sen jalkapyörrekylvynkin kanssa, jossa oli suolaa ja jota sain siellä 6 päivänä, niin johan turvotus lähti ja jaloissani näkyi jopa suonet ja sukatkin jäivät liian isoiksi. Hämmästykseni oli todellakin suuri! Siispä tuumasta toimeen, rakkaani käväisi eilen ostamassa minulle tuon tärkeän jalkakylvyn, jota tulen käyttämään ihan jokaikinen päivä. Kiitos sinulle siellä Haapsalun Kylpylässä!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja nauttikaahan jokaisesta hetkestä!

9 kommenttia:

  1. Olet nopea virkkaaja, tulee varmaankin kaunis, kun tuo kuvio on lankaan juuri sopiva.
    Aivan ihana lahja, jalkakylpy. Siitä on todella iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.
    Meillä hellettä +30 ja sateesta ei tietoakaan.

    VastaaPoista
  2. Lanka on kyllä ihanan sinistä varmaan tulee upea villatakki.
    Tuo jalkakylpy on muuten hyvä minä sain muutama vuosi takaperin sen pojalta joululahjaksi ja kun oikein jalkoja pakottaa ja turvottaa niin eiku jalkakylpyyn.Tosin ohjeessa muka on maininta että veteen ei saa laittaa mitaan mutta olen laittanut eikä ole hajonnut.
    Mukavaa illan jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi, Hilkka! Tämä kuvio tuli mieleeni heti, kun näin tämän langan. Juu, jalkakylpy on aivan ihana ja otan sitä joka päivä. Ensin menee hieman opetteluun aikaa, kun on niin monenmoista ohjelmaa siinä. Mukavaa illan jatkoa. Täällä nyt +23 ja huomenna siis ennustettu yli +30, joten hikoillaanpa nyt vielä tämä viimeinenkin päivä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka! Villatakki valmistuu tässä sivussa. Jalkakylpy on todellakin aivan ihana ja laitoin veteen vielä merisuolaa, jotta turvotukset häipyisi pois. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Onpas tulossa ihanan sinisestä langasta villatakki!Ihana laite tuo jalkakylpy!)
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Tuo jalkakylpylaite on aivan ehdoton, sinulla vain on paljon hienompi malli kuin minulla :D Minun ongelmani ovat kuivat kantapäät, mikä ei sinänsä ole ihme kun kuljen avojaloin ulkona koko kesän. Mutta kun ottaa kunnon jalkakylvyn ja rasvaa jalat sen jälkeen, niin taas kelpaa vetää sukat jalkaan :)

    VastaaPoista
  7. Johan olet vauhdilla virkannut villatakkia!
    Sait oikean hemmottelu välineen.
    Meillä ei ole saatu oikeaa sadetta aikoihin ja maisema näyttää jo afrikkalaiselta savannilta toki ilman niitä Ruokolahden leijonia.
    Levollista unta!

    VastaaPoista
  8. Kaunis villatakki onkin tulossa. Ja tuo jalkakylpylaite, se on hyvä! Kun vaan malttaa siinä istahtaa, tekee jaloille hyvää :)
    Kiuitos mukavasta jutusta ja aiemmistakin. Mulla oli täällä "lapsisavotta", joten jäi aiemmat kommentoimatta, vaikka ne huolella luinkin. Kivoja juttuja :)
    tuksu

    VastaaPoista
  9. Kiitos, kiitos kommenteistanne vesimiesneuloo, Huopatossunen, Tarina ja tuksu! No, tuo virkkausmalli on niin helppoa ja nopeata virkata ja lankakin on hyvää, joten aina silloin tällöin sitä virkkailen. Ja jalkakylpylaite on tosi hyvä merisuolan kanssa ja auttaa turvotukseenkin. Leppoisaa päivän jatkoa teille kaikille helteistä huolimatta!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...