22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Muutosten tuulia Unelmakodissa 15.8.2010

Tänään on sunnuntai, kesäinen suvisunnuntai, 15. päivä elokuuta. Asteita on +21, joten hieman on viileämpää, onneksi. Koulut ovat joissakin paikkakunnilla jo alkaneet ja jotkut aloittavat koulunsa alkavalla viikolla. Toivon enkeleitä kaikille koululaisille ja opiskelijoille liikenteessä liikkuessanne ja varovaisuutta autoilijoille!
Vastikään 6 nuorta kuoli auton törmättyä rekkaan kolmion takaa. Se on surullista luettavaa lehdistä. Voimia näiden nuorten omaisille!

Tänään olen pakertanut sukkieni kimpussa, kun  eilen aloittelin sitä sukkaa ja nyt sain toisen valmiiksi. Mutta nyt teinkin vain lyhyet varret sukkiin, kun aiemmin olen tehnyt noin 40 cm pitkät varret. Mutta eihän aina tarvi olla polviin asti sukat ja kun nämä ovat vielä puuvillalangasta tehty ja Haapsalusta ostetuista langoista. Olen erittäin tyytyväinen tähänkin lankaan ja pitänee ostaa lisää sitten syksymmällä, kun taas sinne palajamme.


Me olemme tässä pyöritelleet suunnitelmia puolesta jos toiseenkin. Mutta nyt tulimme siihen tulokseen, että rakkaani asensi lentopelinsä tähän pöytäkoneeseen ja me hankimmekin vain miniläppärin toiseksi koneeksi. Emme me kuitenkaan niin paljon tarvi molempia laitteita, jotta läppäri pitäisi olla iso. Miniläppäri on erittäin näppärä matkoilla, vaikka en tosin tiedä, miten se sitten siellä muualla toimii. Mutta toki näkyi useimmilla viimeksikin olevan läppäreitä sylissään Haapsalussa ollessamme. Nykyään on miniläppäreissäkin sisäänrakennettu web-kamera ja paljon muutakin krääsää.


Ja iloinen uutinen tai siis ainakin suunnitelma on, että lähdemme todellakin syyskuussa uudestaan Haapsalun rauhaan ja hyvään hoitoon ja täysihoitoon syömään mahtavia ruokia. Sinne on aina ihanaa mennä! Tämä alkava viikko on aika kiireinen, kun minulla on suuhygienisti ja hieroja ja kampaaja, joten synttäreitteni jälkeen piisaakin kiirusta. Ja seuraava viikko on vielä kiireisempää määrätyistä syistä, mutta siitä sitten enemmän joskus toiste.
Mutta tässäpä nämä:




   Tässäpä on siis villatakin toinenkin etukappale jo aika pitkällä...


                  ...ja tällaiset sukat tuli Haapsalun langasta...






                   ...ja tässä toinenkin sukka jo alullaan.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntai illan jatkoa ja kyllä nämä helteetkin vielä hellittävät.

10 kommenttia:

  1. Ihanat väriset sukat.
    Juuri saman pituiset varret kun minunkin uusissa sukissa joita juuri neulon itselleni Novitan Nallesta ja punaisena.
    Täällä pitäisi taas viilentyä niin ainakin säätiedotus lupasi.
    Mukavaa sunnuntain jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Kauniin väriset sukat.
    Minäkin neulon nykyisin lyhyet varret.
    Oikein hyvää alkavaa viikkoa!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos kommenteistanne Tarikka ja vesimiesneuloo! Täälläkin pitäisi olla viikollakin 22..24..19 astetta, joten saas nähä ny sit.
    Mukavaa illan jatkoa teille molemmille ja kaikille rakkaillenne ja myös nelijalkaisille halaus!

    VastaaPoista
  4. Ihanan hempeän väriset sukat :). Vai uudestaan reisuun - sehän sopii olemaan 10-vuotishäämatka ;).

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juupa juu, sehän se sitten tulee olemaan ja paljon muutakin mukavaa on tiedossa reissussa! Leppoisaa illan jatkoa ja hyvää viikon alkua!

    VastaaPoista
  6. Kivat värit tulee sukkiin :).

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi Neferi! Minuakin kiehtoi juuri nämä värit. Ja tulisi varmaan aika kiva nuttuliinikin vaikka reikäkuviota. Pitänee miettiä ja kun lähdemme taas syyskuussa, niin voisin ostaa lisää lankaa. Mukavaa maanantain jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Hauskan väriset sukat tulossa vai lieneekö jo valmiit.
    Villatakkikin etenee vauhdilla.
    Häämatkalle siis hemmotteluun kuten kyyhkyläisten tuleekin lähteä.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Kauniit sukat, kivan värinen lanka.
    Minun sisarellani on miniläppäri, kun kulkee kodin ja mökin väliä usein, reissaakin paljon. Hän on ollut tyytyväinen koneeseensa.
    Vauhdikasta viikkoa teille, varmaan juhlien alla touhua riittääkin.

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos Tarina! No, juu, pian ovat valmiit! Juupajuu, niinkuin häämatkalle menemme ja sormuskin ostetaan sieltä sitten ja sitten....
    Mukavaa viikon alkua sinulle!
    Kiitos, kiitos kommentistasi Hilkka! Haapsalun ostoskeskuksesta ostettu langat. Mutta miten se läppäri sitten toimii mökillä ja reissussa, onko Mokkula vai mikä?
    Mukavaa maanantain jatkoa ja viikon alkua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...