22.2.2018

22.2.2018

perjantai 13. elokuuta 2010

Perjantai ja 13. päivä! Onnea vaiko onnettomuuksia?

Tänään on perjantai ja 13. päivä elokuuta. Aamu aukeni aurinkoisena ja tällä hetkellä koneeni näyttää asteita olevan jo +25, joten hellettä riittää ja vielä huomennakin. Mutta niin on odotettavissa myös myrskyä ja ukkostakin eikä ole ihmekään näiden helteiden jälkeen.

Mutta tänään on perjantai ja 13. päivä, jota monet pitävät onnettomuuksien päivänä vanhan kansan uskomuksien perusteella. Mutta minulle tämä päivä on ollut onnen ja täyttymysten päivä. Minä nimittäin sain heinäkuussa 31 vuotta sitten sekä prinssin että prinsessan. Ja mikäs voi olla onnellisempaa kuin saada molemmat nyytit kainaloon osastolle mennessäni. Se oli vasta onnea! Ajatelkaas nyt, että kaksi pienenpientä, tuhisevaa, punakkaa myssykkää kainalossani! Mutta tiedättekös mitä! Kun minä menin sitten osastolta synnytyssaliin eli siis minut vietiin sinne, niin minullahan oli mukanani, tottakai, mikäs muu kuin virkkaustyö. Minä siellä maatessani virkkasin nuttua ja myssyä ja tossuja pienokaisilleni. Mutta sitten kun alkoi supistukset, niin virkkaukset piti jo jättää ja antaa lupa pienokaisteni tulla maailmaan. No, ensin tuli uljas prinssini ja sitten 10 minuutin kuluttua pieni prinsessani. Siinä piti haukkoa henkeä oikein kunnolla, kun sai kaksi vauvelia vatsansa päälle! Se se vasta oli onnea, vaikka olikin 13. päivä ja perjantai!

Ja pienokaiset ovat nyt kasvaneet aikuisiksi ja opiskelleet ja aloittavat normaalia elämää eli työelämää ja harrastuksia yhteensovitettuna. Niin ne vuodet vierii vaan nopiasti ohitsemme. Itsehän me emme vanhene, vaan lapsemme vaan kasvavat.

Mutta nyt toivottelen näiden muistojeni myötä teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa! Ja elelläänhän ihanissa muistoissamme, sillä se antaa voimaa!
              Tässäpä minun pieni, reipas prinssini 1 vrk:n ikäisenä...
             ...ja tässä pikkuinen prinsessani, joka tässäkin jo hapuilee käsiään ja on saanut erittäin taitavat kädenlahjat syntymälahjakseen

15 kommenttia:

  1. En osaa sanoa onko perjantai 13 päivä onnen vai onnettomuuden päivä,minulle se on ollut yksi päivä muiden mukana.
    Minun esikoiseni on syntynyt juolukuussa tulee 39 vuotta sai myös neulotun mekon sairaalassa olo aikana piti vain hieman varkain neuloa kun verenpaine reistaili ja lääkäri käski levätä.Tämäkin pikkuinen on käsistään taitava yhdeltä ammatiltaan Artesaani ompelia.
    Lämmintä viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Ihania muistoja. Elämän tähtihetkiä.
    Meillä on juhlat sunnuntaina. Minusta tuli 3 vuotta sitten ensimmäisen kerran mummi.
    Täälläkin helle, mutta sunnuntaiksi luvattiin myrskyä.
    Viihtyisää viikonloppua teille molemmille.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos kommenteistanne Tarikka ja Hilkka! Onhan se ihana muistella menneitä ja katsella vanhoja valokuvia. Onnea vaan Hilkka mummille! Minusta tuli mummi jo yli 15 vuotta sitten, kun ensimmäinen lapsenlapseni tuli maailmaan.Oikein mukavaa illan jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  4. Mennyttä on kiva muistella,minusta tuli mummo 19vuotta sitten.
    Mukavaa viikonloppua!!))

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! On toki mennyttä kiva muistella, mutta vain niitä ihania asioita. Onnea vaan sinullekin, kun sinulla on jo 19 vuotias lapsenlapsi, minulla 15 vuotias vanhin ja nuorin 4 vuotias ja kaikkiaan on viisi. Leppoisaa illan jatkoa! Pidä itsestäsi huolta...soitimme äsken ja rakkaani lauloi.

    VastaaPoista
  6. No, on se 13. päivä näkemä joskus onnenkin päivä :).

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi, Neferi! Niinpä, onnen päivä se on minulle ollut, vaikka en ole mikään taikauskoinen. Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Mitä noista numeroista....täyttä elämää päivästä riippumatta.
    Ittellä viis aikuista "elinkautista" ja yhdeksäs lapsenlapsi syntyy syyskuun alkuun.
    Ja totta sekin, että lapset vaan vanhenevat, saavat meidät kiinni ja menevät ohi.
    Meinaan säilyä likkakakarana loppuun asti.
    Kiitos kun kävit kommentoimassa ja ihanat viikonloput.

    VastaaPoista
  9. Kiitos, kiitos TuulisMumma Windmill, kommentistasi! Taidan minäkin olla aina lapsi ja lapsenmielinen, kun vieläkin haalin nukkeja ja pehmoja itselleni. Mutta näin vaan on niin mukavaa! Oikein leppoisaa viikonloppua sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  10. Kyllähän 13. päivä on päivä päivien jatkumossa.
    Onnittelut tuplille!
    Hellettä tuntuu piisaavan edelleen.
    Kauniita unia!

    VastaaPoista
  11. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarina! Juupajuu, hellettä taas piisaa, nyt +19 ja luvassa +26, jippii, tukalaa tulee olemaan, mutta me kestämme hallat ja helteet!

    VastaaPoista
  12. Sinulle perjantai 13. päivä on ollut oikein tuplaonnenpäivä :).

    VastaaPoista
  13. Kiitos, kiitos, Huopatossunen kommentistasi! Kyllähän se oli oikea tuplaonnenpäivä. Ja he ovat niin kultaisia lapsia! Mukavaa päivän jatkoa helteestä huolimatta! Toivottavasti ei tulisi ukkosta!

    VastaaPoista
  14. Sanotaan,että 13.päivä ja perjantai,on epäonnen päivä,mutta sinulle on käynyt onnen päivä,oikein tuplat!Lapsenmielinen saa ihminen olla,tuo piristystä elämään.:) Mukavaa iltapäivän jatkoa!

    VastaaPoista
  15. Kiitos, kiitos, Tansku kommentistasi! Juu, sain onnentuplat ja oli kiva seurata heidän kehitystään. Ja nyt ovat jo 31 vuotiaita ja ihania lapsia vieläkin. Leppoisaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...