22.2.2018

22.2.2018

maanantai 16. elokuuta 2010

Syntymäpäivien aatto...juhlinta alkoi...

Tänään on maanantai ja 16. päivä elokuuta. Aurinko on paistanut koko päivän aivan pilvettömältä, siniseltä taivaalta. Asteita on kuitenkin ulkona ollut vain +21 astetta, mutta sisällä +28 astetta, joten aika tukalan kuuma on vielä ollut. Mutta jospa se tästä vielä viilenisi sisätilatkin.

Minä olen saanut toisenkin sukan vain kärkikavennusta vaille valmiiksi ja toki teen sen tänään vielä valmiiksi ja näin saan itselleni synttärilahjaksi uudet sukat.

No alkoihan se synttäreiden juhliminen jo tänään, kun rakkaani päätti ostaa Prinsessa-kakun, jäätelöä ja Marabou-suklaata, joita sitten mässäsimme kaikki lähes yhtäaikaa. Ja huomenna on luvassa samanmoinen satsi, sillä huomennahan minä vasta olen taas vuotta vanhempi.
                        Ja Prinsessa-kakkuhan se siinä odottelee syöjiään...
                       ...ja lisäksi jäätelö ja Marabou...
                                   ...ja kukkia...ruusuja...
                     ...ja Hello Kitty...suloinen...
                            ...ja rakkauden lintu, joka laulelee meille joka päivä.

Kiitos, rakkaani, että olen saanut viettää niin ihanan elämän kanssasi ja toivon, että saisimme olla yhdessä vielä monta vuotta. Viikon kuluttua on meidän suuri juhlamme, jota juhlimme siunauksella kirkossamme. Morsiuskimppu tulee olemaan aivan taivaallinen! Toivottavasti en vaan pyörry sitten sinne jännityksestä. No, en kai, kun saan olla rakkaani rinnalla ja kuunnella Jumalan sanaa. Ja ympärilläni ovat rakkaani ja minulle tärkeät ihmiset.

Mutta vielä on paljon tekemistä ennen juhlaamme, vaan hissukseen pitää edetä. Minulla on tällä viikolla vielä koko vartalo hieronta, joka tekee tosi hyvää. Perjantaina on kampaaja ja hunnun ja tiaran sovitus ja jonkinlaisen väripläjäyksen laitto hiuksiini. Onneksi minulla on niin ihana kampaaja! Kiitos kampaajalleni näistä ihanista vuosista!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa illan jatkoa ja huomenna jatkuu kiitokset ja kuulumiset sanoin ja kuvin!

4 kommenttia:

  1. Onnittelut täältä Hämeestä sinne:)
    Ja isot kiitokset ihanasta muistovärssystä, jonka olit blogiini jättänyt. Liikutti! Lämmitti! Lohdutti! KIITOS, Muru!
    ja iloista syntymäpäiväjuhlaa! sekä lähesyvää siunausjuhlaa...tahi hääpäivää, tahi...!
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Oi mitä herkkuja!
    Onnea myös täältä Keski-Suomesta!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos tuksu onnitteluista ja ihanasta kommentistasi! Sydäntäni lämmittää, kun värssy ilahdutti sinua!
    Kiitos onnitteluista vesimiesneuloo! Me aloitimme jo eilen ja tänään on siis varsinainen synttäripäiväni, joten tänään uusi kakku, mansikkakakku, njam!
    Kiitos, kiitos, Huopatossunen onnitteluista! Jotain ohjelmaa pitää keksiä ja sehän on...
    Oikein mukavaa päivän jatkoa teille kaikille, rakkaat, rakkaat ystävät!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...