22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Unelmakodin kuulumisia 25.8.2010

Tänään on keskiviikko ja 25. päivä elokuuta. Aamu aukeni tänään sateen ropinalla, junan kolinalla ja junan pillin puhalluksella. Siinäpä olikin aikamoinen herätys.

Mutta aamupalan jälkeen ei ollut minnekään kiirettä ja niinpä rakas tyttäreni piipahtikin täällä ylhäällä polkaisemassa kuntopyörällä ja johon minäkin sitten pieneksi hetkeksi hypähdin. Sitten syötyämme, minä porhalsin hissillä alakertaan tyttäreni luokse ja sitten alkoikin meikkaus.

No, tyttäreni otti ensin hoitokorvikset pois ja jippii, nehän lähtikin viimein pois, mutta kovasti sai tyttö tehdä töitä. Sitten hän meikkasi silmäluomet, minä itse laitoin ripsivärit ja huulet ja hän sitten vielä kulmakarvat. No, siinäpä olikin naamavärkki aivan toisenlainen, mutta ei todellakaan kovin minua tämä naamavärkki innostanut, sillä se ei ollut sellainen kuin silloin ennen. Minulla on ollut kaksi kasvohalvausta ja molemmista silmistä on leikattu kaihi, joten sairaudet ovat jättäneet jälkensä. Mutta mitäpä tuosta, kun muutoin on mahtavan ihana elämä rakkaitteni kanssa.

Niin, eilen kävimme sitten papin puheilla ja siellähän vierähtikin tunti. Mutta pappi oli mahtavan ihana, nuori, herttainen...ja kukas muu kuin.... nainen. No, siinä ensin keskustelimme ja sitten katsastimme tarjoilutilat ja -välineet. Ja sieltähän löytyi aivan kaikki.
Toivottavasti lauantaina olisi aurinkoinen sää, jotta voisimme ottaa kuvia ulkonakin. Mutta sisään menemme Mendelssohnin Häämarssin Kesäyön unelman soidessa. Ja siinä sitten pappi puhuu ja lukee raamatunlauseita ja rukoukset ja pitää pienen puheen, jonka jälkeen minäkin...ugh...pidän pienen kiitospuheen rakkaalleni ja sitten on rukouksia ja siunaus ja Melartinin Häämarssin Prinsessa Ruususen kajahtaessa, me astelemme ulos kuvauksiin. Sitten siirrymme pienimuotoiseen kahvitilaisuuteen, josta varmasti tulee hyvin lämminhenkinen ja ikimuistoinen. Tämän kahvitilaisuuden jälkeen me siirrymme oman kodin lämpöön ja rakkauteen viettämään yhdessä iltaamme.


Mutta huomenna on vielä tyttäreni hammaslääkäri aamulla ja ostokset on tehtävä sitten iltapäivällä. Tulipa tuossa käytyä unten maillakin tunnin ajan, kun niin kovin väsytti. Mutta nyt taas jaksaa.


Nyt toivotan teille oikein leppoisaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

13 kommenttia:

  1. Voi, surumieliseksi tulin vakavien sairauksiesi vuoksi, mutta onneksi sinulla selvästi riittää voimia ja iloisuutta, ja olen onnellinen puolestasi tulevana lauantaina.
    Vielä en onnittele, mutta varmasti olet kaunis morsian, ihanaa, tulen hyvälle tuulelle kuitenkin puolestasi.
    Ihanaa haaveellista iltaa odottaen hoohetkeä...:D
    Varmaan jännittää...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos ihanasta kommentistasi, seijastiina ystäväni! Niin, minä olen vanha morsio, kun olemme olleet yhdessä 10 vuotta ja aviossa 6 vuotta ja siitä siunaustilaisuus. Juupajuu, toki jännittää, mutta kun ei tarvi jännittää. Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Ai jaaha, aivan ihanaa!
    Se tekeekin juhlasta loistavan!
    Puhut niin kauniisti aina myös rakkaistasi, kuulostaa niin mukavalle, on hyvä ,että meillä on nuo rakkaamme, taivaan lahjat :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi seijastiina!Niinpä, Taivaan Isän johdatusta tämä minun rakkaani tulo luokseni, mutta siitäkin enemmän sitten siunaustilaisuuden jälkeen tai...sitä ennen! Who knows! Leppoisaa illan jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  5. Minäkin täällä ihan myötäjännitän teidän siunaustilaisuuttanne :D. On niin mukava lukea juhlienne valmisteluista.

    VastaaPoista
  6. No jos pitää valita pienet tai suuret kauneusvirheet ja hyvä sydän tai virheetön ulkonäkö ja muista piittaamattomuus, niin valinta osuu ainakin täällä ensimmäiseen vaihtoehtoon:D. Aina se elämä kolhii jostakin kohtaa, mutta jos pitää pään pystyssä ja mielen positiivisena, niin on jo voiton saanut.

    Taitaa ihan tosissaan jännittää?

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos ihanista kommenteistanne ja myötäelämisestä! Teidän kommenttinne antaa niin paljon voimia taas jaksaa elämässä eteenpäin! Juupajuu, ihan tosissaan jännittää, kun yölläkin miettii siunauspäivää ja sitä ohjelmaa ja minun kiitospuhettani ja muita juttuja. Mutta kyllähän sitä pärjää maailmassa, kun kulkee avoimin silmin ja hymyssä suin! Mukavaa päivän jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  8. Minä huomasin jo kymmenen vuotta sitten, että meikit meni vaihtoon. Ei enään sellaisia pakkeleita, vanhaan naamaan. Kevyttä pintakorjausta vaan, juhlissa, ei arkena.
    Kyllä teillä on ihana juhla odotettavissa. Jännityksellä täälläkin odotellaan kuvia ja kai sä hieman siitä puheestakin sitten kerrot.
    Leppoisaa päivää teille molemmille.

    VastaaPoista
  9. Ihminen tarvitsee ihmistä
    ollakseen ihminen ihmiselle,
    ollakseen itse ihminen.
    Lämpimin peitto on toisen iho,
    toisen ilo on parasta ruokaa.
    Emme ole tähtiä, taivaan lintuja,
    olemme ihmisiä, osa pitkää haavaa.
    Ihminen tarvitsee ihmistä.
    Ihminen ilman ihmistä
    on vähemmän ihminen ihmisille,
    vähemmän kuin ihminen voi olla.
    Ihminen tarvitsee ihmistä.
    (Maa, 1987)(Tommy Tabermann)
    Mukavaa tätä päivää!!

    VastaaPoista
  10. Voi, kiitos, kiitos, kommenteistanne, rakkaat ystävät, Hilkka ja vesimiesneuloo! Ihana Tommy Tabermann meni liian aikaisin pois!
    Juupajuu, Hilkka, jännitys kohoaa vaan ja toki kerron sitten puheestani tarkemmin. Sehän videoidaankin kokonaisuudessaan, jotta jää sitten ihana muisto. En ole puhetta suunnitellut sen paremmin, mutta kaipa sieltä suustani sitten jotain tulee! Mukavaa päivän jatkoa teille molemmille ja kaikille rakkaillenne!

    VastaaPoista
  11. Ilmeisesti muitakin Tommy Tabermanin faneja on, hyvä niin!
    Mullakin jotain runoja häneltä.
    Mutta Muru, kiitos taas kun kävit kylässä, joko jännitys tiivistyy?
    Viikonloppu lähestyy, ai kun kivaa sinulla :D

    VastaaPoista
  12. Vai olet kokeillut pientä pinta remonttia.
    Minulle sitä täytyisi olla melkolailla että näyttäisi joltain.Olen aina lohduttautunt sillä että minua ainakin on ulkonäkö suojellut monta kertaa.

    Jään kanssasi jännittämään lauantaita.Lähden perjantaina lapsen likaksi Vaarin kanssa.

    Mukavaa ja ihanaa viikonloppua teille kaikille.

    VastaaPoista
  13. Kiitos, kiitos kommenteistanne, rakkaat ystävät seijastiina ja Tarikka!
    Seijastiina: Minä todellakin rakastan Tommyn runoja ja hänen olemuksessa oli sitä jotain. Juu, jännitys kohoaa, mutta kaikesta selviää, jos vain haluaa. Mukavaa päivän jatkoa!
    Tarikka: Eipä minun naamavärkki tästä paljon paremmaksi tullut. Eipä ole kuin silloin ennen! Mukavaa torstain jatkoa ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...