22.2.2018

22.2.2018

torstai 26. elokuuta 2010

Juhlat lähestyy...jännitys tiivistyy...

Tänään on torstai ja 26. päivä elokuuta. Asteita on +13. Tänään ei ole tainnut sataa, mutta pilvistä on riittänyt. Silti syksyn tuulahduksia leijailee jo ilmassa ja ilma on tosi raikasta.

Tänään olimme hammaslääkärissä rakkaan tyttäreni tukena. Kun saavuimme kotiin, niin he kävivät kaupassa ja ostivat juhlaan tarjottavat. Sitten söimme ja iltapäivällä porhalsin hissillä tyttäreni luokse ja hän alkoi jälleen meikkaamisen. No, meikkaaminen onnistui jälleen ja sain häneltä kosteusvoidetta ja NAAMIOVOIDETTA, jota pitää levitellä kasvoihin yöksi, uuhuuuu. Mikähän mustanaamio minusta tulee! Tyttäreni on niin rakas minulle ja hän huolehtii niin paljon meistä vanhoista. Mutta sitten tyttäreni laittoi minulle helmikorvikset ja se olikin hieman vaikeampi asia. Mutta monen yrityksen jälkeen se kuitenkin onnistui. Ja nyt minun pitänee myös nukkua nämä korvikset korvissa, iiiiik. Mitenkähän se onnistuu!

Tämä ilta otetaan vielä lunkisti ja minä tuossa tuolilla alan kutomaan tuota rakkaani toista sukkaa, kun teen jo kantalappua. Silmäni toki luppaavat kiinni, mutta jospa nyt sinnittelisin vielä ja voisin hypätä vaikka kuntopyörälle vähäksi aikaa.

Mutta lauantai lähestyy ja jännitys tiivistyy. Kunpa kaikki menisi nyt vaan hyvin. Vaikka toisaalta, sehän on vain meidän ja parhaimpien ystäviemme yhteinen tilaisuus, siis ei mikään virallinen, vaan aivan vapaamuotoinen. No, joo, saas nähdä nyt sitten sen puheen kanssa!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!

                              Heidiämme odotellen...ja syyskuuta...

11 kommenttia:

  1. Heissan muru taas!
    Jännitys tiivistyy niin, sulla onkin jännät paikat, mutta vapaamuotoinen tilaisuus on hyvä ja onnistunut, tiedän kyllä!
    Ihana Heidi näyttäytyy taas,ja juhlapuvussa :)
    Mukavaa iltaa ,vielä pari iltaa ennen H-hetkeä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni!
    Pikkasen jännittää, mutta eiköhän se siinä mene. Ja Heidiä odottelemme innolla, jotta pääsen häntä kuvaamaan täällä uudessa kodissaan. Mukavaa illan jatkoa myös sinulle ja rakkaillesi!

    VastaaPoista
  3. Yritä malttaa nukkua vielä kaksi yötä ;).

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Hrrr, enää yksi yö ja sitten....uuuu....Leppoisaa päivän jatkoa ja mukavaa viikonloppua sinulle ja kaikille rakkaillesi! Ole hengessä mukana ja kärpäsenä katossa!

    VastaaPoista
  5. Mukavaa odotusta juhlaan, minä tässä suunnittelen hieman arkisempaa, miehen kanssa sienimetsään.
    Mukavaa päivänjatkoa teille molemmille.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi, Hilkka ystäväni! Mukavaa sienimetsäreissua teille molemmille! Ja leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Huominen on teille tärkeä ja tunnerikas päivä, kaikkea hyvää, onnea ja iloista juhlaa läheistenne kanssa. Halauksin Hilima

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos, Hilima ystävämme,ihanasta kommentistasi! On ihana nähdä sinua tässäkin blogissani! Mukavaa viikonloppua sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  9. Ihana Muru, nyt olemme tulleet mökille ja on kylmää, pitää alkaa lämmittää ,ensin takkaan tulet.
    Kiitän sinua hyvä ystävä, mukavista kommenteista blogissani.
    Nyt on aika toivottaa sinulle ja rakkaallesi ikimuistoista juhlahetkeä ja päivää huomenna, onneksi olkoon ja rakastakaa toisianne, kuten takuulla teettekin! :D
    Onnea paljon päiväänne huomenna,ihanaa iltaa myös tänään!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos, ihana seijastiina, ihanasta kommentistasi! Leppoisaa iltaa myös teille molemmille siellä mökillä ja mukavaa viikonloppua!
    Olet ajatuksissani ja toivottavasti olet enkeli olkapäälläni!

    VastaaPoista
  11. Olen ajatuksisssani enkelinä olkapäälläsi, KYLLÄ!
    Me vietetään leppoisaa iltaa tässä, kohta sytetään myös ulos tulia, soihtuja.
    Sinne jonnekin myös tuon täältä terveisen lämpimän.

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...