22.2.2018

22.2.2018

perjantai 27. elokuuta 2010

Usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus.

Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.(1 Kor. 13:4-7)

Tänään on perjantai ja 27. päivä elokuuta. Tänään on ollut pilvinen päivä ja välillä on sadellutkin. Asteita on vain +12, mutta ah, on niin raikasta.

Nyt on jo vaikeaa kirjoitellakin tänne, sillä kädet vapisee ja jalat tutisee huomisen johdosta, vaikka tiedänkin, että minun ei tarvitse jännittää, mutta minkäs ihminen voi, jos elimistö reagoi niin.

Minä kirjoittelen nyt tätä kynnet kauniisti vaaleanpunaiseksi lakattuna. Ja kukapas muu ne on näin kauniisti lakannut kuin oma, rakas tyttäreni. Ja huomenna hän vielä meikkaa minut.

Olen yrittänyt kutoa tuota rakkaani sukkaakin, mutta nyt sekään ei oikein luonnistu. Keskittymisvaikeuksia? Juupajuu, niitä tuntuu nyt minulla olevan. Mutta huomenna aamulla me lähdemme kampaajalleni, joka loihtii minulle upean kampauksen ja laittaa hunnun ja tiaran ja kihartaa myös tyttäreni hiukset. Sitten kun kahden tai kolmen tunnin kuluttua tulemme kotiin, niin syömme nakkisoppaa, jota rakkaani juuri tuolla keittiössä keittelee valmiiksi. Syötyämme alamme pukeutumaan ja rakkaani polkaisee vielä hakemaan kauniin, upean morsiuskimppuni. Uskonpa, että se on tosi upea ja muhkea.

Ja sitten onkin aika jo hipsutella hissiin ja mennä alakertaan, jossa jo taksi varmasti odotteleekin meitä. Kun saavumme kirkon pihaan, niin menen ensin sinne yhteen huoneeseen ja molemmat rakkaani kipittävät tarjottavaa yläkertaan. Sitten kun meille ilmoitetaan, että saamme jo mennä, niin siirrymme ulkokautta(mikäli ei sada) pääovelle. Asettaudumme sopivaan kohtaan ja kun komea Mendelssohnin Häämarssi Kesäyön Unelma kajahtaa, niin lähdemme hitaasti kävelemään kohti alttaria, jossa pappi jo odottelee meitä ja samoin tyttäreni, joka ottaa minulta upean morsiuskimpun. Sitten polvistumme alttarilla ja näin voi seremoniat alkaa. Mutta niistä sitten enemmän, kun kaikki on ohi. Laitan ainakin kuvia sitten tänne rutkasti.

Mutta kaiken pitäisi olla hyvin suunniteltu, joten toivon vain, että kaikki menisi myös sujuvasti. No, en ole itkupilli, joten uskoisin, että pystyn sen kiitospuheenkin pitämään rakkaalleni. Hän on sen kaiken kyllä ansainnut. No, siitäkin sitten enemmän myöhemmin.

Mutta nyt on tullut aika toivottaa teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa illan jatkoa ja oikein leppoisaa viikonloppua! Olkaapa kärpäsiä katossa tahi enkeleitä olkapäälläni, niin kiitos teille kaikille, että olette olemassa!

12 kommenttia:

  1. Ihanaa Muru, ajattelin ettet enää päivittele täällä, mutta olethan sinä, ja ai kun kivaa, kauniit kynnet ja ,on sinulla ihana tytär kun tekee kaiken tuon, voi miten kivaa!
    Onnea nyt taa uudemman kerran, ja elä jännitä, vaikka turha sen miun on sanoa, se on sellasta, mutta ihanaa!
    Teidän päivä on huomenna, nauttikaa, ja olkoon enkeleitä luonasi silloin :)

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos, kiitos, seijastiina, ystäväni, ihanasta kommentistasi! En lupaa, etten jännittäisi, mutta eiköhän se kuulu asiaan, että ainakin pikkasen se alttarille kävely jännittää Häämarssin tahdissa. Mutta mukavaa illan jatkoa sinne teille mökille ja nähdään sitten taas!

    VastaaPoista
  3. Oikein ihana juhlaa teille huomenna :).

    VastaaPoista
  4. Se on jännitystä huomista ajatellen,mutta kyllä se menee hyvin ja puheen pito omalle kullalle,hän on sen todella ansainnut,ihanaa.Sinulla on ihana tytär,joka huolehtii sinusta,ei muuta kuin onnea huomisen johdosta,se omistettu teille ystäväni!Hyvää illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos Huopatossunen ystäväni kommentistasi!
    Ja kiitos myös sinulle Tansku, kommentistasi!
    Saa nähdä että pystyykö edes nukkua, kun jännitys kohoaa, mutta jospa kuitenkin.
    Oikein leppoisaa illan jatkoa teille molemmille ja kaikille rakkaillenne!

    VastaaPoista
  6. Ihanaa, lämmintä ja rakastavaa juhlaa
    HELENALLE & TIMOLLE!
    Nauttikaa juhlasta ja rakastakaa toissianne!

    VastaaPoista
  7. Kuin meren kimallus aalloilla,
    kuin sateen kosketus poskella,
    niin kaunis on elämä tää.
    Kuin perhosen lento,
    kuin lumpeenkukka hento.
    Auringon kultainen säde ja sumuinen aamu.
    Niiden kauneutta voimmeko ymmärtää,
    kas kaikki tää.....merkitsee elämää!
    -
    Olemme hengessä mukana, ihanaa päivää

    VastaaPoista
  8. Minulla on ystävä,
    rakastettuni.
    Hänen sydänmensä on myötäni,
    hänen unelmansa
    vartioivat minua ja rakkauttani.
    (Arvo Turtiainen)

    Onnea huomisen johdosta!

    VastaaPoista
  9. Kiitos, kiitos, kiitos, rakkaat, rakkaat ystävät, Tarina, Hilkka ja vesimiesneuloo, ihanista ja mieltälämmittävistä kommenteistanne! Ihan saitte kyyneleet vierimään poskilleni! Olette ihania! Kiitos, että olette ystäviäni! Kiitos kauniista runoista! Kiitos, kiitos, kiitos! Nyt se hetki koittaa kello 14.00! Olkaa enkeleitä olkapäälläni!

    VastaaPoista
  10. Lämmin onnen halaus teille molemmille! Jumala teitä siunatkoot!
    tuksu

    VastaaPoista
  11. Mukavaa juhlaa pikku jännityksen kera :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos, kiitos, rakkaat ystävät, tuksu ja Neferi! Tulin juuri kampaajalta ja pää on nyt kunnossa. Vielä meikkaus ja puku ja sitten menox. Mukavaa päivän jatkoa teille molemmille ja kaikille rakkaillenne!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...