22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Bonjour - Good afternoon - Guten Tag - Bom dia

Tänään on keskiviikko ja 15. päivä syyskuuta. Yöllä sade ropisi ikkunalautaa vasten niin kovin, että se herätti minut. Mutta onneksi vielä nukahdin senkin jälkeen. Asteita on nyt +12 ja luvassa on koko loppuviikko sadetta...sadetta...sadetta...niinpä, nyt sitä saamme,kun kesällä saimme helteitä. Kylläpä on maailman ilmasto mennyt sekaisin.

Tänään on sataa ropissut koko päivän välillä rajummin ja välillä hiljemmin. Mutta me matkasimme hierojalle ja hieronnan jälkeen on niin ah, autuas olo. Ja pisteiden laskukin on sujunut jo niin hyvin, että painoakin on mennyt alaspäin.

Mutta tässä eräänä päivänä rakkaani kävi ostamassa minulle Nalle aloevera lankaa. No, annoin hänelle värinumerot, joita tuo, kun sai kolme kerää kympillä. Sanoin kyllä, että ei missään tapauksessa sitten vihreää ja oranssia, kun sitten katson seiska veikasta jotain väriä sukkiini. Mutta arvatkaas mitä!? Mitä hän toi?
No, hän toi juuri sitä, mitä sanoin, että ei mielellään...sillä muuta väriä siellä ei enää ollut...
No, mutta eihän värillä olekaan väliä, kunhan vaan on lämpimät sukat...eikä nämäkään värit mitään kamalia ole...mullehan kelpaa kaikki...
                  ...ja nyt olen kutonut vartta jo 33 cm, joten pian teen kantalapun tai aloitan toista sukkaa, jonka teen samaan kohtaan...
                  ...on siis kaksi oranssia kerää ja yksi vihreä, josta teen raitoja, kun en muutakaan oikein jaksa tehdä...


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sateisen keskiviikon jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!
 

14 kommenttia:

  1. No,sattuuhan näitä kömmähdyksiä itse kellenkin,mutta ei sen väliä,kunhan se on punaista.:D,kuuluu sanonta,itse en tykkää punaisesta,tykkään merensinisestä.:)Ei mutta,hyvää keskiviikko päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvät värit!Sukista tulee pirtsakkaat!!
    Sataa, toisaalta on ihanaa kun tykkään sateesta ja syksystä, olisiko asteita meillä+14.
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kauniit syksyn värithän nuo onkin, ihanat, minä pitäisin kovastikin!
    Täälläkin sataa, on aika kylmä, vähän lokakuinen tunnelma ulkona.. paljon lehtiä, ovat kauniita kyllä maassa.
    Myrsky se taitaa tulla!
    Mutta lämmintä leppoisaa koti iltaa teille sinne ja rakkaillesi myöskin ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommenteistanne, Tansku ja vesimiesneuloo! Niinpä, värillä ei ole väliä, kunhan saan lämpimät sukat jalkaani. Onhan minulla jo kait 15 parit, mutta lisä ei ole pahaksikaan. Ja sukista tulee pirtsakkaat todellakin. Oikein leppoisaa illan jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi seijastiina! Onhan nuo langat ihan hyvät, kun niitä kutoo ja yhdistelee, niin on kuin syksyn värit. Aika koleaa on, että ei voi enää pitää yölläkään ikkunaa auki eikä paljon päivälläkään, ainakaan näin sateella. Mutta oikein leppoisaa illan jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  6. Vaikka värit ei ihan mieleiset sattunutkaan niin pirtsakat ja lämpimät sukat niistä tulee.
    Täälläkin on satanut aina vähän väliä pienen pyräyksen ja jonkin verran tuulee ja lehdet lentää ilmassa.
    Mukavaa käsityö iltaa.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juupajuu, ihan hyvät sukat tulee ja lämpimät ja sehän se onkin pääasia. Leppoisaa illan jatkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
  8. Kauniit värithän nuo ovat :). Esikoiseni kaiveli lankalaatikoitani ja löysi kynsikkäsiinsä väreiksi - oranssin ja vihreän :D. Minun ei auta sanoa miehelleni mitä värejä en halua, sillä hän muistaa että juuri niitä pitää tuoda :D.

    VastaaPoista
  9. Vihreä & oranssihan on pirtsakka syksyinen väriyhdistelmä.
    Toiveikasta torstaita!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos kommenteistanne Huopatossunen ja Tarina! Juu, ihan kivat värit ja hyvin sointuu yhteenkin, joka oli ohjeita antaessanikin jo se pointti. Aurinkoista torstaita teille molemmille!

    VastaaPoista
  11. Tulin vastavierailulle:
    Ja kuinkas ollakaan, nuohan ovat juuri meikäläisen lempivärejä, joita minä nimenomaan pyytäisin omaa siippaani minulle ostamaan :D.
    Kaunis ja toimiva väriyhdistelmä sukissa minun mielestäni - syksyinen, ja lämmittää varmasti, mikä on tietysti se pääasia.

    VastaaPoista
  12. Tosi hyvät värit sukkiin, ei mitään valittamista :)

    VastaaPoista
  13. Kiitos, kiitos "pappi puikoissa" kommentistasi ja vierailustasi! Tervetuloa vaan toistekin! Kyllähän nuo sukat lämmittävät jalkoja ja sydäntä, kun rakkaani on ne ostanut minulle, joten osansa hänellekin. Mukavaa torstaipäivän jatkoa!

    VastaaPoista
  14. Kiitos, kiitos Neferi kommentistasi! Sukkien värihän on aivan syksyinen väri. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...