22.2.2018

22.2.2018

tiistai 14. syyskuuta 2010

Mon cher ami...

Tänään on tiistai ja 14. päivä syyskuuta. Iso, paksu ja harmaa pilvi leijailee tuossa aivan kuin haluaisi sanoa minulle: hyppää kyytiin, niin vien sinut kauas Brasiliaan! Mieleni tekisi kovin lähteä, mutta ei vielä... Asteita on tänään +13 ja luvassa +16. Jälleen hälytysajoneuvot huutavat, kuten joka päivä ja monta kertaa päivässäkin. Mutta sehän on vain elämää!

Tänään on myös aika erikoinen päivä, sillä tasan 38 vuotta sitten sain ensimmäisen lapseni, joka tänään siis täyttää 38 vuotta. 
Onnea sinulle, rakas lapseni!

Tänään teimme kaalilaatikkoa ja oikein kahdella kattilalla, kun pitäisi olla isompi kattila. Mutta sekin asia hoidetaan, kun keritään. Nyt on tärkeitä asioita hoidettavana eli tämä haavan arpeutuma, joka alkoi märkimään 7 vuoden jälkeen. Mutta nyt minun verensokerini on aivan hyvät, niin hyvät, että eipä ole 7 vuoteen ollut näin hyvät. Ja painoakin on mennyt jo alaspäin eli hyvin on nyt taas asiat täällä Unelmakodissamme. Ja Halloweenia odotellaan ja sitten taas joulua uusin voimin.


Mutta nyt kirjoitan tähän eräälle erittäin hyvälle ystävälleni näin:


Mon cher ami,
Je suis désolé que j´ai oublié de vous dire ma nouvelle adresse de courriel plus tot.
J´essaie de tout vous expliquer s´il ya quelque chose que vous ne comprenez pas.
Je vous remercie de votre gentillesse et votre amitie! A plus tard!


This is for you, my dear friend in France!


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja leppoisaa ja ihanaa tiistaita.



15 kommenttia:

  1. Voi,täältä Onnen toivotukset tyttärellesi täyttäessään vuosia,on hienoa kuulla,että sokeriarvosi on kunnossa,ihanaa ja painokin on pudonnut,on hieno asia,että asiat on kunnossa,toivotan mukavaa päivän jatkoa sinulle sinne ja rakkaallesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos, kommentistasi Tansku! Tyttäreni ei täytä tänään vuosia, vaan vanhin poikani. En ole missään kait maininnut, että minulla on kolme ihanaa lasta, kaksi poikaa ja yksi tytär. Ja tytär asuu tässä samassa talossa, joten olemme paljon yhdessä. Nämä nuoremmat ovat 31 vuotiaita, siis tyttö ja poika ja vanhin poikani täyttää tänään 38 vuotta. Leppoisaa päivän jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  3. Voilà qui est très sympathique.
    Merci !

    VastaaPoista
  4. Onnea aikuiselle lapsellesi, montako sinulla olikaan, minulla vain yksi aikuinen tytär, joka olikin ilonamme nyt pitennetyn viikonlopun ♥
    Paranemista ikävälle haavalle toivotaan, myös Matti toivottaa jaksamista.
    Ja ranskaakin osaa hän, upeeeeta!
    Se on romanttinen kieli ,jotenkin ♥
    Halloweenit ensin joo, ja sitten rakas joulun odotus voi alkaa, ihan varmasti voi alkaa, rakastan joulua ♥
    Ihanaa iltaa teille unelmakotiin :)

    VastaaPoista
  5. Merci, merci, merci, mon cher ami, Francois!

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni, mon cher ami! Minulla on kolme aikuista lasta ja vanhin täyttää tänään 38 vuotta ja nuorimmat, tytär ja poika, ovat 31 vuotiaita ja tytär asuu tässä samassa talossa. No, enhän minä osaa ranskaa...tämän ranskalaisen ystäväni kanssa olemme kirjoitelleet. Mutta ranska on ihana kieli ja ihana maa! Ja ranskalaiset ovat aivan ihastuttavia! Leppoisaa päivän jatkoa myös sinne teille! Ja Matille terveisiä myös!

    VastaaPoista
  7. Onnittelut minultakin synttäri sankarille.
    Minulla on niinpäin että ainoa tyttäreni täyttää joulukuussa 39v ja pojat on nuorempia,keskimmäinen joulukuussa 36v ja kuopus on 29v.aika tavalla saman ikäisiä lastesi kanssa.
    Kaalilaatikko on ihanaa söisin vaikka jokapäivä.
    Se on ihan huomion arvoista että saa verensokerin pysymään hyvänä ja painoakin alaspäin,onnistuisipa minullakin se painon pudotus.
    Mukavaa tiistai-iltaa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos, Tarikka, kommentistasi! Juupajuu, kaalilaatikko on tosi hyvää ja niinpä teimmekin sitä taas ison satsin, kahdella kattilalla ja kaksi vuokaa. No, kyllä se painokin putoaa, kun olen nyt Painonvartijoiden pistelaskennassa. Sillä on lähtenyt painoa alaspäin. Leppoisaa tiistain jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Onnittelut täältä myös synttäri sankarille!
    Mukava kuulla,että verensokeri pysyy hyvänä.
    Minulla vanhin tytär on43 keskimmäinen tytär täytti 40 ja kuopus poika täyttää marraskuussa 27 että silleen. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Aika samanikäisiä on aikuisikään ehtineet lapsukaisemme! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Tulin kommentoimaan kun olit käynyt, kiva kun tulit, sinulla on tää blogspot, on vähän erilaisempi kuin nää minun blokit, olen joskus yrittänyt asentaa tätä, mutta mikäköhän tökki, kun en vain saanut sitä laitettua, no minulla on useampi bloki, jotkut salasaan takana..
    Miksi muutit, saanko kysyä, jos sinulla oli unelma koti, vai tää uusiko on unelma..
    Minäkin tahtoisin muuttaa, tää koti on ollut meillä kohta 30 v.
    Kaippa näitä polkuja tallaan mä viimeiseen asti, kun sä,,,,,jne...

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Tuhkimo!Olen ollut tyytyväisempi tähän Bloggerin blogiin kuin vuodatuksen. Tämä on meidän Unelmakotimme. Edellisestä asunnostamme muutimme, koska siellä oli vesivahinko eli vettä tuli vaatekomeroon ja kun minulla on astma, niin ei oikein voinut siellä asua. Tähän olemme tyytyväisiä ja rakas tyttäreni asuu alakerrassa. Mukavaa illan jatkoa ja kyllä se vaihtelu virkistää! Pinjalle suukkoja!

    VastaaPoista
  13. Meillä 36 v ja 31 v köriläät, mihinkäs se aika oikein menikään :).

    Kiva, että terveyspuolella menee noin hyvin.

    VastaaPoista
  14. Tyttärelläni oli myös eilen synttärit.
    Mukavaa sateenropina päivää!

    VastaaPoista
  15. Kiitos, kiitos kommenteistanne Neferi ja Tarina!
    Neferi:Niinpä, aika kuluu ja lapset vanhettuvat ja me vaan nuorrumme!
    Tarina: Onnea tyttärellesi ja myös äidille, toki!
    Oikein mukavaa sateista päivää teille molemmille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...