22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Harmaat pilvet leijuvat Unelmakodin yllä...

Tänään on sunnuntai ja 5. päivä syyskuuta. Tällä hetkellä ainakin paistaa aurinko armahainen ja lämpöasteita on suotu +14 astetta.

Eilen aloitin rakkaalle miehelleni kauluria, jotta saisin sen valmiiksi ennen pakkasia ja kylmiä viimoja. Nyt olen kutonut sitä noin 15 cm ja koko pituus pitää olla 27 cm. Kudon sen Nalle  langasta kaksinkertaisena, joten ainakin pitäisi olla lämmin kurkun suojaksi. Sitten kudon vielä pipon ja sormikkaat sekä tyttärelleni kirjoneulemekon sekä vauvan nutun ja myssyn ja haalarin. No, onneksi on ainakin tiedossa nopiasti valmistuvia käsitöitä ja kaikki myös tuiki tarpeellisia.

Mutta harmaat pilvet leijuvat Unelmakotimme yllä. Minä olin nimittäin 7 vuotta sitten sappileikkauksessa, joka haava ei ottanut parantuakseen, vaan tulehtui. Tulehdus kesti monta kuukautta ennenkuin otti parantuakseen. Mutta sitten huomasin, että vatsassani oli jotain outoa ja kovaa. Menin jälkitarkastukseen ja lääkäri sanoi, että siellä on tyrä. No, minä en tiennyt sellaisesta mitään ja luulin, että sen voi sitten leikata. Mutta eihän sitä voinut leikata ennenkuin oli kulunut 5 kuukautta haavan parantumisesta. Siispä sama haava auki vasta 5 kuukauden kuluttua ja siihen asti kannoin mahassani isoa potkupalloa, joten liikkuminenkin oli todellakin vaikeaa. Mutta nyt...nyt 7 vuoden kuluttua...minulla on tuntunut pidemmän aikaa hieman outoa tässä yläpallean kohdalla, sellaista pistoa. Eilen kuitenkin huomasin, että haava oli ylhäältä tulehtunut ja siinä on sellainen musta pieni kohta ja on myös turvoksissa. Mutta pitää vaan malttaa mielensä ja yrittää ainakin ajatella, että eihän tuo ole mitään vakavaa. Joka tapauksessa huomenna soitamme lääkärille ja jos pääsisin jo huomenna vastaanotollekin, niin se olisi hyvä asia. Tottakai tällaista suree, vaikka minua on opetettu, että ei pidä surra etukäteen asioita. Mutta huomenna toivottavasti jo kaikki selviää.
Ja tämä silmäni on edelleenkin samanlainen eli siinä on silmärauhasen tulehdus, joka ottaa monta kuukautta parantuakseen. Mutta onneksi pääsen taas silmälääkärilleni lokakuussa ja hän paneutuu jälleen tähän epämukavaan sairauteeni.

Mutta nyt valitukset loppu. No, en todellakaan ole aikonut valittaa, vaan tämä on totuus asioista. Mutta asioilla on tapana järjestyä, joten toivotaan parasta!

Nyt toivottelen teille kaikille, hyvät ja rakkaat ystävät, oikein mukavaa ja leppoisaa sunnuntaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!
                                                   Tyttö ja hattu

                                                         Victorian
Nämä kuvat olen siis jälleen itse tehnyt Corelin ohjelmalla vuosia sitten.

12 kommenttia:

  1. Voi kuinka ikäviä uutisia :(. Toivotaan kuitenkin että pääset nopeasti lääkäriin ja vaivasi saadaan parannettua helposti. Onpas sinulla jo paljon neuleita suunniteltuna :0.

    VastaaPoista
  2. Voi harmitus, en tiedä kun tää kommentointi temppuilee, pitkän viestin kirjoitin ja turhaan, se häpyi jonnekin, mutta..
    Voimia sinulle ja toivotaan ,että kaikki kääntyy parhain päin, sinä jaksat olla iloinen ja ahkera, vaikka sinulla on noita ikäviä sairauksia.
    Toivottavasti pääset pian lääkäriin ja huolesi helpottuu, toivotaan!
    Kaikesta huolimatta hyvää ja onnellista iltaa, kohtahan se jo iltaan kääntyy tämäkin päivä.Ajattelen sinua.

    VastaaPoista
  3. Voi, kiitos, kiitos, kommenteistanne Huopatossunen ja seijastiina! Juu, kommentointi on temppuillut minullakin ja harmittaa, kun kirjoittaa pitkän kommentin ja se häipyykin bittiavaruuteen. Mutta koneet on koneita!Sellaista sattuu! Huomenna kaikki on toisin ja toivottavasti paremmin ja saan avun parhaimman! Mukavaa illan jatkoa teille molemmille ja kaikille rakkaillenne!Nähdään taas!

    VastaaPoista
  4. No, voi miten ikävää!Toivottavasti pääset lääkäriin nopeasti!
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi, vesimiesneuloo! Eiköhän sinne pääse, kun aamulla heti soittaa, niin samana päivänä. Voihan olla, että tämä ei olekaan mikään vakava asia! Toivon ainakin niin! Maha on nytkin kuin potkupallo. Mutta leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä ja nähdään taas!

    VastaaPoista
  6. Onpa ikävää kuultavaa, mutta toivottavasti se ei ole mitään vakavaa.
    Minä en ole paljon vielä suunnitellut mitään,olenvain ottanut langan ja sitten miettinyt mitä tekisin tai mitä siitä voisi tehdä ja kenelle.
    Mukavaa iltaa.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi Tarikka! Minäkin toivon niin ja toivon, jotta se ei puhkeaisi ainakaan ennen aamua, kun on niin pahan mustan näköinen se haavan yksi kohta. Mutta rukoilen, että kaikki kääntyisi vielä hyvin päin! Mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä ja nähdään taas!

    VastaaPoista
  8. No voihan harmi taas, toivottavasti selviää parhain päin.

    VastaaPoista
  9. Testing, täällä sinun sivullasi on joku ohjelmanpätkä, joka yrittää kerätä jotain tietoa, kun kirjoittaa kommentteja.

    Yritän katsoa tuosta ruudun alareunasta, minkä ohjelman palvelin siellä kummittelee. Minulle tulee varoitus popupista, mutta yritän tutkia asiaa...

    VastaaPoista
  10. Ainakin näkyi sellainen kuin widgeo, eli joku laskuri - ei varmaankaan vaarallista.

    Minulla kun on kaikki mahdolliset kiellot ja estot päällä asetuksissa, niin tulee noita varoituksia. Eli ei aihetta huoleen :))

    VastaaPoista
  11. Kiitos, kiitos, kommentistasi Neferi! Pitäisikö minun poistaa tuo widgeo-laskuri? Kiitos sinulle tarkistuksista! Pääsen lääkärille kello 13.20, joten sitten vasta tiedän mitä mahassani on. Pelko pääsee vielä valloille, mutta yritän rauhoittaa itseäni, että ei tämä mitään. Aurinkoista syksyistä raikasta päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  12. Ei sille mitään tarvitse tehdä. Käsittääkseni tuo on se laskuri, jossa näkyy mistäpäin maailmaa vierailija on kotoisin...näitä näkyy joka puolella blogimaailmassa, mutta minulla se antoi vaan turhan ilkeän varoituksen :). Muistelen, että widgeon sivulla voi poistattaa oman IP-osoitteensa, jos ei halua näkyä vierailijana muilla sivuilla.

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...