22.2.2018

22.2.2018

maanantai 6. syyskuuta 2010

Unelmakodin kuulumisia 6.9.2010

Tänään on maanantai ja 6. päivä syyskuuta. Aurinko on porottanut taivaalta koko päivän ja asteita on +17. Ihana, ihana syksy!

Minä kävin lääkärissä ja onneksi oli oma lääkärini. Hän katseli haavan päällä olevaa turvotusta ja verenvuotoa hetken ja sitten hän konsultoi kirurgia. No, hän erittäin tomerana ja hyvänä lääkärinä kirjoitti heti lähetteenkin. Eli menen huomenna kello 15.00 kirurgin katsastettavaksi. Tämä siis alkoi vuotaa verta, kun aloin laittaa päälleni, joten hieman vaatteenikin tulivat veriseksi. Mutta saattaapi olla, että tämä on vain paise, joka puhkesi ja sattui nyt vaan puhkeamaan tässä 7 vuotta vanhan, pahannäköisen haavani päällä. Tosin minun ylävatsani on kuin jalkapallon olisin niellyt. Enkä pysty enää taipumaankaan, joten kaikki ei ole hyvin nyt. Mutta sekin siis selviää huomenna. Mutta lääkäri laittoi paksun sidetaitoksen tähän ja illalla suihkutan sitä ja laitan uuden siteen siihen päälle.


Mutta olen minä saanut jotain aikaseksikin, sillä rakkaani kauluri häämöttää jo loppuaan ja seuraava eli myssy/pipo tulee puikoille. Ja sitä pipoa sitten kudon myös huomenna odottaessani kirurgille. Laitan sitten huomenissa kuvaa kaulurista, joka mielestäni on onnistunut aivan yli odotusten. Saas nähdä, miten käy pipon!

Nyt en voi ottaa hanuria syliini enkä voi sitä ottaa tunnillekaan mukaan, mutta silti aion lähteä sinne tunnille. Onhan se mielenkiintoista ja saa tavata muita hanurin soittajia.

Mutta nyt toivottelen näiden kuulumisieni myötä teille kaikille leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

13 kommenttia:

  1. Voi Helena, kuulostaa ilkeältä tuo sinun haavasi puhkeaminen ja jalkapallo vatsa, voi hyvänen aika, mutta onneksi sait ajan kirungille huomenna heti, se on hyvä asia!
    Onnea matkaan kovasti, ja koeta yösi nukkua murehtimatta, jos vain kykenet.
    Elämä koettelee meitä joskus rankoin kourin, mutta VOIMIA sinulle ja jaksamista, kaikki kääntyy vielä hyvin päin, sinulla ainakin on se usko ,se auttaa!

    Suloisia nuo kuvassa, ovat ihan kuin allapäin, mietteliäät :(
    Rauhallista iltaa ja tulevaa yötä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos rakas ystäväni seijastiina, kommentistasi!Yritän olla ajattelematta, mutta toisaalta olen tottunut siihen, kun äidilläni oli aikoinaan kahdesti rintasyöpä, joten otan vastaan mitä tuleman pitää, rauhallisesti. Toisen kerran äidin rinnasta alkoi vuotaa verta(kuten minulla nyt tästä), joten siksi ajattelin, että se voi olla sekin. Mutta päivä kerrallaan menemme eteenpäin ja ajatuksin ainakin olen valmistautunut leikkaukseenkin. Mutta varmaan huomenna kirurgi sitten kertoo tarkemmin. Mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

    VastaaPoista
  3. Voi kun sinua nyt vastustaa. Harmillisia vaivoja, kun ei tiedä tarpeeksi noista asioista, luonnollista, että pelottaa.
    Onneksi sait nopeasti lääkärin ajan. Kyllä ne siellä selviää.
    Usein tulee ajateltua aina kaikkein pahinta, vaikka olisi viatonkin vaiva.
    Ajatuksissa mukana.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Hilkka ystäväni! Niin, pelottaa ja ei pelota, kun asennoidun siihen, että jotain on vialla, kun mahakin on kuin potkupallon niellyt täältä ylhäältä. Mutta onneksi sain päivystysajan jo huomiseksi. Mutta leppoisaa illan jatkoa teille molemmille! Hyvää yötä ja nähdään huomenna!

    VastaaPoista
  5. Onpas hyvä,että pääsit lääkäriin nopeasti.Siellähän vaivat sitten alkaa selvitä!
    Hyvää yötä!)

    VastaaPoista
  6. Olipa hyvä, että sait nopeasti aikaa kirurgille. Siellä asia varmasti selviää ja kun syy tiedetään, voidaan vaivaa alkaa hoitaa. Toivotaan, että pian taas voit soitella hanuria/haitaria/kurttua, millä nimellä sitä sitten kutsutkin.
    Taivaan Isän varjelusta, enkeli mukaan sinne kirurgin luo. Jään odottelemaan kuulumisia, Ystäväni
    tuksu

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos, ihanista kommenteistanne, rakkaat ystävät, vesimiesneuloo ja tuksu! Kyllä se viime yönäkin on vuotanut se haavan osa, mutta tänään on onneksi kirurgi, jolloin saan tietää, mitä pitää tuleman.Hieman jo jännittää ja varaudun tietty pahimpaan. Mutta päivä kerrallaan ja hetki kerrallaan! Mukavaa päivän jatkoa teille molemmille! Ilmoittelen sitten taas lisää illemmalla!

    VastaaPoista
  8. Onneksi sait noin nopeasti ajan kirurgille ja hän saa varmasti selville vaivasi syyn. Kyllä tuollainen asiaa saakin jännittää :). Pidän sinulle peukkuja.

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Niinpä, oli hyvä että sain tälle päivälle päivystysajan, mutta oma lääkärini on todellakin tarmokas ja huolehtivainen ja hoitaa asiat hyvin nopiasti. Mutta ilmoittelen sitten asiasta myöhemmin, kun tulen sieltä...jos tulen...jos en, niin mieheni voi ilmoitella vaikka meilillä.Mutta aurinkoista kuulakasta päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  10. Kirurgi katsoo ja määrää jatkotutkimuksiin, jos aihetta on.
    Kyllähän se mielikuvitus tekee tepposia, kun ei varmuudella tiedä mistä on kyse.
    Hyvän yön hali!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kommentistasi, Tarina! Niinhän minä iloisesti tulin sieltä kotiin. Siis huokaus pääsi ja kaikki hyvin! Kerron myöhemmin lisää! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  12. Voi sentään, sinua sitä kokeillaan taas oikein kunnolla,on se hyvä että,pääset noin äkkiä lääkärille,siellä selviää varmaan tarkemmin,jos on jotain vakavaa,mutta toivotaan,että ei ole mitään sydäntä särkevän vakavaa.:)Mukavaa päivän jatkoa sinulle ja toivotaan parasta!

    VastaaPoista
  13. Kiitos kommentistasi Tansku ystäväni! Kaikki on hyvin taas! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...