22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Mukavaa syyskuun 1. päivää kaikille!

Tänään on keskiviikko ja 1. päivä syyskuuta. Aurinko on paistanut lähes pilvettömältä, siniseltä taivaalta koko päivän. Asteita on +13. Ulkona on siis mitä mainioin ulkoilusää.

Mutta minä olen nauttinut kotimme lämmöstä ja rakkaudesta täällä sisällä ollen, tyytyen ihailemaan syksyistä luontoa vain ikkunasta katsellen. Viime viikolla minuun iski kyntensä julma VTI, joten olen jälleen antibioottikuurilla. Juupa juu, VTI oli viimeksi iskenyt minuun kyntensä noin 1 kuukausi sitten, joten eipä ole virkeyttä vieläkään. Mutta onneksi sain heti omalta lääkäriltäni hyvät antibiootit ja nyt on jo parantumisen merkkejä havaittavissa. Huomenna pääsen aivan ihanalle hierojalle, joka paneutuu nyt minun jalkoihini. Eli siis hän hieroo nyt enemmän vielä jalkojani. Jospa minun jalkani vielä vertyisi paremmiksi. No, onneksi jaksoin kuitenkin kävellä hyvin ja suorassa alttarille ja jopa jaksoin seisoa siinä 20 minuuttia. Minulle tai meille oli varattuna tuolitkin siinä vieressä, mutta minä jaksoin kuin ihmeen voimalla seisoa siinä suorana.

Sainhan minä jo valmiiksi nuo rakkaani sukatkin, mutta enpä ole vielä jaksanut niitä kuvata, kun nuo antibiootit painavat silmäni kiinni ja ohjaavat minut nukkumaan.

Elokuukin oli juhlakuukausi, mutta syyskuu on myös ihana kuukausi, sillä silloin tulee Heidi luoksemme ja lokakuuhan oli meidän oikea toinen juhlakuukausi. Miten odotammekaan Heidiä saapuvaksi! Mutta se päivä lähenee joka päivä. Heidistä sitten enemmän, kun hän saapuu.

           Heidi vieraili päiväkodissa ja on tässä palapeliä rakentamassa
                                   Tässäpä kaunis Heidimme
                                                   ...ja Heidi Nalle kainalossa
                                           ...ja Heidi jouluisessa asussaan

Näiden kuvien ja sanojen myötä toivotan teille kaikille, rakkaat ystäväni, oikein mukavaa ja kuulakasta illan jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Voi Helena hyvä, koeta nyt parantua rauhassa, anna miehesi hoitaa sinua, ja hierotuta jalkasi kuntoon, flunssan aikaa alkaa pian olla.
    Itse en noihin kovasti sairastu, eden pieneen, saati sitten julmaan flunssaan.. oh.. koputan puuta :D
    Ulkona on välin täälläkin ankara sade ja väliin paistaa pilvettömältä taivaalta, että tälleen lähti syyskuu käyntiin.

    Heidi on aina yhtä kaunis, ilahduttava varmasti.

    Mukavaa iltaa ja voimia paranemiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina! Minä lepäilen aina välillä enkä jaksa oikein käsitöitäkään nyt tehdä. Marabouhan auttaa kaikkeen, joten sitäkin olemme jo syöneet, joten... Leppoisaa illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Lepoa ja kovasti, mukavaa iltaa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Neferi! Yritän levätä ja juoda paljon. Mukavaa illan jatkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
  5. Voi. Parane pian. Hyvä keino on laittaa vanhan ajan vikkiä (se sininen purkki, joka tuoksuu lapsuusajoilta)JALKAPOHJIIN ja villasukat jalkaan. Tehoaa hyvin.
    Heidi on todella kaunis.

    VastaaPoista
  6. Pikaista paranemista, lepoa ja kovasti nestettä.Heidi on kaunis!
    Mukavaa iltaa!!))

    VastaaPoista
  7. Voi kuinka ikävää ettei sairaus päästä sinua otteestaan :(. Toivotaan että lepo ja tehokkaat lääkkeet saisivat sinut nopeasti kuntoon.

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos, ystävät rakkaat, enkulin käsityöt, vesimiesneuloo ja Huopatossunen kauniista kommenteistanne! Yritän levätä, vaikka kädet jo syyhyää kutomista, Heidille nääs villavaatetta. Oikein aurinkoisen kuulakasta syyspäivän jatkoa teille kaikille! Olette ihania!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...