22.2.2018

22.2.2018

perjantai 22. lokakuuta 2010

Auringon nousua 22.10.2010

Tänään on jo taas perjantai ja 22. päivä lokakuuta. Aamu aukeni hyvin aurinkoisena ja otimme ihania kuviakin, joita laitoin toiseen blogiini myös eli tänne:
http://helenanelama.blogspot.com/

Tämä perjantaipäivä on hissukseen alkanut kääntyä jo ehtoon puolelle. Me olemme mässänneet paljon herkkuja ja huomenna onkin sitten se juhlapäivä ja saamme nauttia hyvää kakkua, jonka rakas tyttäreni valitsee itse kaupasta. On niin kiva, kun hän on tässä aina likellä ja tänäänkin poikkesin hänen luonaan ja suukottelin Murua, joka jo tuntee Mummin äänenkin ja tulee luokseni. Hän on vaan niin suloinen!

Aamusella ajattelin jo päivittää tätäkin blogiani, mutta kuinkas sitten kävikään, kun sain pitkän kirjoitukseni valmiiksi, niin tulikin eteeni nettionkelmia ja kaikki meni pois. Ensin ajattelin, että päivitän sitten vasta huomenna, mutta sitten ajatuksiini tuli kuitenkin, että voinhan minä nyt tännekin sitten muutamia kuvia laittaa tästä upeasta auringonnoususta lokakuisena aamuna, jolloin pakkastakin oli -3 astetta.

Tänäänkään en ole kutonut mitään, mutta jospa tässä saisi vielä voimia kasattua ja kätenikin alkaisivat toimimaan. Tai kyllähän ne toki toimii, mutta kun ei ole voimia oikein kutoa. No, mutta onhan se päivä huomennakin. Me paistoimme tänään porsaan lihakimpaleen uunissa ja huomenna laitamme siitä osan sopan sekaan, niin saammepa kunnon lihasoppaa pitkästä aikaa. No, kun Lidlistä sitäkin sai!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!



Ikkunastamme kuvattu auringon nousua 22.10.2010

8 kommenttia:

  1. Heippa vaan täältä ystäväni,on sitten komeita kuvia ottanut.Täällä oli tänä aamuna -5 pakkasta,mutta silti kävin lenkillä,ihanaa samoilla metsäisillä poluilla:)Mukavaa viikonloppua sinulle ystäväiseni!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia olet ottanut!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Ihana on tuo Muru, halit kissalle kun seuraavan kerrat menet silittelemään ;D
    Aivan upeat auringonnousut olet jälleen saanut, ihanat ♥♥
    Iloista lauantaita unelmakotiin ja kaikille rakkaillesi, sinulle tietysti myös, kiitos myötätunnosta hankalan sairauteni vuoksi, olet kiva ♥

    VastaaPoista
  4. On tosi hienot värit :). Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Tansku! Varmasti on ihanan rauhallista samoilla metsän poluilla. Se on sitä metsän rauhaa! Mukavaa päivän jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Mukavaa viikonloppua myös sinne teille ja Manulle suukkoja!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi ystäväiseni seijastiina! Vien halit sinulta Murulle! Mukavaa viikonloppua sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Mukavaa viikonloppua myös sinne teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...