22.2.2018

22.2.2018

perjantai 1. lokakuuta 2010

TUSKIEN TAIVAL

Tänään on perjantai ja 1. päivä lokakuuta. Aamu aukeni hyvin, hyvin sumuisena ja viileänä eli asteet olivat nollassa. Puolilta päivinkin oli vielä sumuista, mutta nyt ainakin täältä ylhäältä jo näkee kauaskin ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta.

Kuten jo kerroin Helenan ihana elämä-blogissani, niin tämä aamu alkoi järkytyksellä, kuten niin monella muullakin. Odotimme eläkkeen saapumista tilille ja sitä ei ole vieläkään ilmestynyt. No, onneksi iltapäivälehdet kertovat uutiset ensimmäisinä ja sieltä saimme tietää, että pankeissa on tietokone epäkunnossa. Mutta onhan se luvattu, että tänään vielä eläke tulee tilille.

Mutta päivä jatkui ja minulla oli kirurgille aika ja sinne sitten menimme. Minä aloittelin siellä junasukkien kutomista ja sain jonkun sentin jo kudottuakin, kunnes kirurgi pyysi minua sisään huoneeseen. Ja siitä se tuskien taival sitten vaan jatkui...

Kävin sänkyyn pitkäkseni ja kirurgi otti esille poran ja näverin ja ensin porattiin ja sitten kaivettiin tunneli aukosta, joka vuoti verta ja mätää. Kyllä siinä naamanvääntötemppuja sai tehdä, että sen kaiken kaivamisen kesti. No, sitten vaan lappu siihen päälle ja kaikki oli selvää. Huomenna pitää suihkussa vetää sitten narunpäästä se laatta pois sieltä tunnelista, johon kirurgi sitä tuppasi. Ja sain tietää, että ei ole vaarallista,vaikka vuotaisikin verta, koska silloin sieltä tulee se tulehduksen aiheuttaja vaan pois. Ilmankos minä olen ollut niin, niin väsynyt ja verensokerikin on ollut koholla. mutta hyvä, että syy selvisi ja nyt pitäisi alkaa parantuminen(jälleen).

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa viikonlopun alkua ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!

7 kommenttia:

  1. Huih, olipas karmeat työkalut. Toivottavasti helpottaa...

    VastaaPoista
  2. Juupajuu, Neferi, työkalut olivat aivan huippuluokkaa karmeudessaan. Mutta ainakaan nyt ei ole enää kipuja, vaan kukapas tietää...Mutta ei kyllä puudutettu edes, joten jokainen voi itse arvata, miltä tuntui.Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Hmmm ... ihmetyttää, jottei puudutusta käytetty.
    Märkä on sieltä pois niin paraneminen alkaa.
    Viihtyisää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Juupajuu, Tarina, puudutusta ei käytetty. Kun kysyin siitä, niin kirurgi sanoi, että puudutuspiikki sattuu aivan yhtä kovin kuin tämäkin. No, lohtuhan se oli sekin. Mitään särkyä ei ole silti ollut. Eiköhän se tästä ala parantua! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Hyvä jos siitä porauksesta oli apua tyhjentämisessä.Yksi juttu siinä puudutuksen poisjättämisessä voi olla sekin että kun siellä oli mätää niin puudutus ei olisi vaikuttanut niinkuin sen olisi pitänyt.Minulla ei ollut puudutuksesta mitään muuta hyötyä kuin leuka turposi mutta tunto oli tallella kun hampaan juuressa oli mätä rakkula.
    Leppoisaa viikonloppua ja paranemista.

    VastaaPoista
  6. Olipa hyvä juttu,että sait avun
    märkä pesäke pois niin
    paraneminen alkaa.
    Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos kommenteistanne Tarikka ja vesimiesneuloo! Kyllähän se taitava kirurgi lapiolla kaivoi sieltä verta vuotavasta reiästä sitä mätää pois, joten jospa se nyt alkaisi parantua. Mukavaa viikonloppua teille molemmille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...