22.2.2018

22.2.2018

maanantai 22. marraskuuta 2010

PAKKASAAMUN KAUNEUTTA 22.11.2010

Tänään on maanantai ja 22. päivä marraskuuta. Ulkona on asteita -7, hrrrr, kyl-mää. No, onneksi on enää 12 yötä aurinkoon! Ihanaa päästä lämpimään ja tänne ei kyllä talveksi enää jäädä, ei.


Juupa juu, pakkasaamun kauneutta valokuvattuna vain olohuoneen takimmaisesta nurkkauksesta parvekelasienkin läpi täältä 7. kerroksesta. Täällä on taivas niin likellä ja se on niin kaunista katseltavaa. Katselen usein taivaalle, kun pilvet siellä leijailevat itään päin tai etelään päin, välillä kulkevat nopiammin, välillä hitaammin tuulen mukana. Kunpa voisin itse lentää tuolla pilvenhattaralla ja katsella maailmaa ylhäältä käsin. No, mutta pian pääsemmekin katselemaan maailmaa ylhäältä käsin,kun kone lähtee täältä Porista ja sitten taas Helsingistä määräpaikkaamme. Silloin on toki oltava kamera vakaasti käsissä, jotta saa kaiken tallennettua kameralle.


Mutta kuten eilen jo jossain blogissani mainitsin, niin haava näytteli minulle jo eilen punaista naamaansa ja vihottelun merkkiä. Ja mitä olikaan tänä aamuna? Just niin, siihen oli noussut mätää päälle ja pian se jälleen puhkeaa kukkaansa ja vuotaa jotain kudosnestettä. Mutta miksi tämä haava tekee näin 7 vuoden jälkeen? Ja miksi näin usein? No, sitä ei osaa kirurgikaan sanoa eikä kuulemma kukaan. Ja kirurgille minä en enää mene, koska hän vaan kaivelee sitä ja ilman puudutusta, siis kieltoni on jyrkkä ja se myös pitää. No, otamme yhteyttä ihanaan lääkäriini ja hän luultavasti antaa antibioottikuurin vielä minulle ennen matkaamme. Olisihan se jo hyvä saada tämä vuoto loppumaankin joskus. Se ei näytä merkkiäkään vuodon loppumisesta, kun aina nousee uusia ja uusia, joista se vuotaa. Nyt siinä on taas lappu päällä ja aloitamme taas sen suihkuttelun. Mutta ei todellakaan ole kivaa, ei!


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa pakkaspäivä maanantaita ja pitäkää itsestänne huolta!


10 kommenttia:

  1. Mittari näyttää - 12 astetta rapsakkaa pakkasta.
    Talven tuntua ja kun ei ole paksua pilvimattoa niin on ihastuttavaa kalpeaa valoakin.
    Pikaista paranemista!
    Matkakuume se kutkuttelee ;o).
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Täällä aurinko paistaa ja se kutsuu meitä etelän lämpöön auringon alle! Mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia pakkasaamusta:)
    Täällä pakkasta -8 ihan sopivaa lenkkeilylle:

    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Täällä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Aurinkoista päivän jatkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Hienoja pakkas aamun kuvia.mutta lauhtuvan tuntuu teilläkin kun savu kaatuu eikä nouse ihan pystysuoraan.
    Ikävää että haava alkaa vuotaa taas mutta toivottavasti asettuu taas ennen lomalle lähtöä.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Toivottavasti lauhtuukin ja pianhan me pääsemme auringon hellittäväksi. Mukavaa päivän jatkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  7. No voi noita haavaharmeja :(. Toivottavasti antibiootti tehoaa...

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Neferi! Sain onneksi vihdoinkin antibioottikuurin 10 päivän, joten luulisi sen auttavan. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Täällä on pakkasta tällä hetkellä -11.5 Kirpakka viikon alku :) Ikävä kuulla että haava ongelmat jatkuvat, toivottavasti saat siihen avun pian. Minne päin maailmaa matkanne suuntaa auringosta nautttimaan? Lämmin halaus pakkasen estoon Hilimalta

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos kommentistasi ja halauksestasi Hilima ystäväni! Haavaonkelmat on nyt antibiootin nujerrettavana, joten kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu.Paljastan matkamme hieman myöhemmin jossain blogissani...siis jossain...Oikein mukavaa illan jatkoa ja halaukset myös tältä!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...