22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

UNELMAKODIN SUNNUNTAI 21.11.2010

Tänään on sunnuntai ja 21. päivä marraskuuta ja asteita on -2. Taivas on kauttaaltaan pilvien peitossa. Kuukauden kuluttua olemme jo likellä joulua ja joulun rauhaa. Sitähän me kaikki varmasti etsimme sydämiimme.


Meidän matkamme lähestyy ja lähestyy...aurinkovoiteet on ostettu ja Relat on myös jo nautittu sekä matkalle mukaan. Ja kaksi matkalaukkua ja kassi odottavat vaatteita...ja muuta "tarpeellista".


Meillä on toki vielä paljon tekemistä, kun ...pitää siivota...ja laittaa ruokaa ja leivonnaisia pakastimeen...ja lähettää joulukortit...tai no ensin pitää tietty kirjoittaakin ne...ja kutoa sukkia...ja siivota tämä ihana pöytäni...jaahas, mitenkähän sekin tulisi tehtyä.


Mutta onhan se päivä taas huomennakin...jos Luoja suo...ja tänään me vain nautimme ja soittelemme joululauluja ja laitamme youtubeen ym.


Eipähän tässä oikeastaan muuta, kun toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...