22.2.2018

22.2.2018

maanantai 15. marraskuuta 2010

Turvallista viikkoa kaikille

Tänään on maanantai ja jo 15. päivä marraskuuta. Huhhuh, miten nopiasti tämä aika juokseekin. Asteita on +3 ja yöllä sataa ropisi vettä.

Taas on kulunut muutama päivä, kun en ole tänne jaksanut mitään raapustella, mutta nyt yritän jotain kertoella.

No, tämä haavahan siis vuotaa tai on vuotanut jälleen ja jo kolmannen kerran syyskuusta lähtien. Mutta viimeinen lääkäri sanoi, että suihkutella vaan kahdesti päivässä, niin sitten se taas loppuu. - Hm, kunnes taas alkaa uudelleen ja uudelleen! Eli mitä tämä elämä oikein on ja mitä tuleman pitää? Siinäpä hyvä kysymys!
No, toki tällainen rasittaa joka päivä, mutta nyt on verensokerini taas aamulla erittäin hyvä, joten se taitaa merkitä sitä, että tällä hetkellä vuoto on loppu eli se ylimääräinen mätä ja kudosneste ovat taas juosseet sieltä pois. No, sehän on loistava asia se!

Mutta eilen vietimme isänpäivää kakuin ja musiikkituokioin ja kivaa olikin. Ja käväisin minä tyttärenikin luona, jossa neuvoin hieman puseron aloitusta hänelle itselleen, kun minun käteni ei tällä kertaa ainakaan kestä kutoa. Mutta tyttäreni on näppärä tekemään kaikenlaista ja nyt hän päätti aloittaa villapuseron teon itselleen 7veikasta. Minä olen siinä sitten vain neuvomassa häntä ja sehän on myös hyvä asia.

Mitähän tässä on muuta vielä ollut? No, minulla on kova väsymys päällä ja siksi ja myös tämän haavan vuoksi kävimme vielä eräällä toisellakin lääkärillä, joka on tosi ihana. Tänään kuulen sitten, miten pitää toimia tästä eteenpäin. Mutta siitä sitten myöhemmin täällä:
http://helenanelama.blogspot.com/

Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa ja rauhallista viikkoa! Ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!
Tyttäreni teki nämä hauvelit kirpparille myytäväksi!

10 kommenttia:

  1. Toivotaan että haavasi tulee kuntoon nopeasti. Tyttäresi on tehnyt tosi sieviä hauveleita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Lääkärini soittaa tänään, että miten edetään ja uskon, että apu on likellä. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla että on haava taas rauhottumaan päin ja apua saatavilla.
    Hyvän näköisiä hauveleita.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, nyt ei taas vuoda ja odottelen lääkärin soittoa ja toimenpiteitä. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Hyvän näköisiä hauveleita!
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Niin, ajattelin, että jos kukaan ei osta noita hauveleita, niin minä saan ainakin toisen ja laitan sen nimeksi MANU! Siispä, sinne päin suukkoja lähetän Manulle ja teille molemmille oikein mukavaa illan jatkoa!Jäseniä särkee, mutta ollaan me vaan ilosia, silosia tyttöjä vaan...

    VastaaPoista
  7. Pirteitä päiviä ja paranemista unelmakotiin!

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarina! Keskiviikkona labraan ja perjantaina saan vastaukset.Yritän vaan täällä nyt sinnitellä ja suihkutella. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Hyvää alkanutta viikkoa. ihania nuo hauvelit

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Onhan ne ihania, kun vaan joku ostaisi niitä! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...