22.2.2018

22.2.2018

tiistai 16. marraskuuta 2010

Mukavaa viikkoa Nallukan seurassa

Tänään on tiistai ja 16. päivä marraskuuta. Ulkona on harmaata ja lämpöasteitakin taitaa olla. Onhan ihanaa päästä muutaman viikon kuluttua auringon hellittäväksi. Kunpa vielä jaksaisin siihen asti!

Mutta nyt vain odotellaan lääkärin soittoa perjantaina ja tuloksia. Huomenna menen labraan ja aion kysyä, mitä kokeita minulta otetaan, mutta ainakin nyt otetaan (vihdoinkin!) tulehdusarvot. Kiitos, ihana lääkärini!

Tänään sain taas lisää lankoja eilisten lankojeni lisäksi, mutta kun sukkia tarvitaan ainakin näin talvella. Me toki pidämme sukkia kesälläkin, mutta bambusta tai puuvillasta tehtyjä. Mutta tuolla korkeuksissa on ihana kutoa ja ihana valokuvata ylämaailman kirkkautta. Enhän minä oikeastaan tarvikaan muuta kameraa kuin tuon hyvän, jolla voi myös nauhoittaa. Nyt rakkaani laittoi sen tuohon printterin päälle käyttövalmiina, ainakin lähes, joten minä voin kuvata kun siltä tuntuu. Kiitos rakkaani!

Mutta nyt laitan tähän joitain ottamiani kuvia:






                     Nämä ovat rakkaan tyttäreni askartelemia
                                     ...jos joku ostaisi...


Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein turvallista ja mukavaa tiistaita ja muutoinkin hyvää ja onnellista viikkoa!

10 kommenttia:

  1. Ihana lanka kokoelma,tovi vierähtää että kaiki on haaskattu.
    Kivoja töitä on tyttäresi tehnyt,menevätkö joulu myyjäisiin.
    Nallukka odottelee halauksia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, aikaahan siihen lankojen käyttöön menee, mutta kädet ei aina anna myöten kutoa niin ahkerasti, vaan pitää välillä pitää pausseja. Tyttäreni vie nuo tekemänsä tekeleet kirpparille ja yrittää ainakin niitä siellä myydä. Toki tappiolle jää, mutta onhan aika kulunut. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Hienot lankakuvat :), hirveä hamstrausvimma voipi iskeä...

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Neferi! Eihän hamstrausvimmoja ole, eihän, on vaan tarpeellisuus ostaa lankaa, kun halavalla saa, eiks juu! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Ihania lankoja!Tulee paljon lämpöisiä sukkia!
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Juupajuu, lankoja on sukkia varten aika paljon, mutta kun teen polviin asti lämmittävät sukat, niin lankaakin menee enemmän. Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Upeita lankija. Lohduttavaa, kun joku muukin on hamsteri kuin minä.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Ja kiitos ihanista korteista! Ainahan sitä pitää lankaa olla...vai mitä! Mukavaa illan jatkoa! Minä painun pian pehkuihin, kun päätäni särkee.

    VastaaPoista
  9. No johan on aikakin,että joitain arvoja otetaan,tuo on mukavaa kuulla,että saat tulehdusarvot tietää sitten:)Todella paljon lankoja noista syntyy sukkia ihan urakalla,on tyttäresi todella taitava käsistään,kun on tehnyt noin taitavia töitä.Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle ystäväni♥

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos Tansku ystäväni kommentistasi! Juupajuu, nyt on turvallinen olo, kun on lääkäri, joka huolehtii kaikesta ja huomenna saan tietää vastaukset. Mukavaa päivän jatkoa sinulle ystäväni!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...