22.2.2018

22.2.2018

lauantai 20. marraskuuta 2010

UNELMAKODIN LAUANTAIN KUULUMISIA 20.11.2010

Tänään on jo lauantai ja 20. päivä marraskuuta. Asteita on ulkona  -5. Matkakuume nousee, kun enää on kaksi viikkoa, kun nousemme ilmaan Porin yläpuolelle kohti Helsinkiä ensin.


Minulla on taas mennyt tämäkin päivä vaan tässä koneeni ääressä ja olen tehnyt löytöjä, mahtavia löytöjä. No, ei siis lankalöytöjä, vaan selainlöytöjä. Löysin mahtavista mahtavimman selaimen eli Safarin. Tämä on niin mahtava, että en löydä laatusanoja enää. Rakkaani otti myös tämän selaimen ja tämä on siis yliveto kaikelle ja on nopia, huippunopia. Suosittelen!


Tänään olimme myös uimahallin saunassa ja kyllä otimme tosi, tosi kovat löylyt ja nyt on taas niin raukea olo. Huomenna on suunnitelmissa nauhoitella joitain joululauluja vielä näin ennen matkaamme. Ja lääkärini soitti eilen ja ei ole tulehdusta ja kaikki arvot ovat nyt hyviä. Mutta niin on taas verensokerinikin huippuhyvä aamuisin. Eli tulimme siihen tulokseen, että tämä haavan arpeuman vuoto on todellakin nostanut verensokeria ja nyt kun on lakannut vuotamasta, niin verensokerinikin on hyvä. Mutta me menemme vielä perjantaina hänen vastaanotolleen ja näin hän vielä haluaa varmistaa, että kaikki on hyvin. On kyllä niin ihanan rauhallinen ja hyvä olo lähteä reissuun.


Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystäväni, oikein leppoisaa lauantain jatkoa ja kivaa joulun odotusta! Silloin aina vanhakin taas nuortuu!

4 kommenttia:

  1. Mukavaa viikonloppua myös sinne!
    Jospa tämä nyt onnistaa,olen yrittänyt ja yrittänyt,
    kaik`menee varmaankin avaruuteen luulisin!???

    Kiva kuulla että sokeriarvot on hyvät....

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Verensokerini oli tänään taas koholla, joten seurataanpas taas mitä tuleman pitää. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Mukavan jouluinen kuva tuolla yläreunassa :).

    Kivaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Neferi! Niin tuo kuva on vanha kuva Temmeksellä asuessamme otettu ruokahuoneestamme. Siellä oli, ah, kaunista luontoa!Mutta ne hiiret ja käärmeet...iiik...Oikein mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...