22.2.2018

22.2.2018

lauantai 22. tammikuuta 2011

MIETISKELEMISTÄ, POHDINTAA, AJATTELEMISTA, TOIMINTAA!

Tänään on lauantai ja jo 22. päivä tammikuuta Kuukausi sitten odottelimme innokkaasti joulua ja nyt odottelemme jo kevään puhkeamista ja uutta kesää. Asteita on vain -3 ja aurinkokin on meille loistanut, vaan nyt on jo painunut pilviverhon taakse loistamaan eteläisemmälle pallonpuoliskolle. Mutta sieltä se aurinko aina nousee yhä korkeammalle ja korkeammalle. Eli talven selkäkö on jo taittunut?
No, ainakin yritämme sitä jotenkin niksautella.


Mutta Unelmakodin päivät kuluvat nyt vauhdikkaasti suloista Sirua seuraten, joka touhuaa ja juoksee huoneesta toiseen ja sitten taas väsähtää omalle paikalleen. Toivottavasti ette kyllästy, kun aina kerron Sirusta, mutta hän on vaan niin suloinen. Sanoinkin tässä päivänä muutamana papalle, että "Taivaasta laskeutui enkeleitä ja he vetivät meidät ylös haudasta"! Näin on meille juuri tapahtunut ja onneni on aivan huipussaan.


Ja ajatelkaapas, mitä minä olen tehnyt muuta kuin levännyt ja nukkunut? Olen kutonut jo hartianlämmitintä itselleni! Pappa osti minulle kaheksikon pyöröt ja nyt pitänee ostaa vielä pidemmällä jousituksella olevat pyöröt, jotta olisi hieman helpompaa kutoa. Mutta aina kun tuo suloinen palleroinen nukkuu, niin minä otan pyöröt käteeni ja kudon, ihanaa.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijani, ystäväni, oikein leppoisaa lauantaita ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!
Tällainen näkymä tänään...

...ja tässä suloinen Sirumme 3 kk...

...ja tässä hänen uudet valjaansa...

...ja jälleen itse suloisuus...

Voisko enää suloisempaa vauvaa olla!

16 kommenttia:

  1. Voi suloinen Siru on kasvanut, ihana ♥
    Oikein ihanaa viikonloppua teille.

    Ja ei voi olla suloisempaa ,ei!

    VastaaPoista
  2. Hienoa kuulla että olet jaksanut neuloa :). Siru on kyllä aivan <3.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni! ja kiitos, että olet samaa mieltä, että Siru on suloinen! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, olen aina välillä neulonutkin ja se tuntuu ihanalta. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Onnea pienelle 'sirulle' tulin ekakerran kattomaan teidän pientä..
    minkäs merkkinen pallero hän on..

    ONNEA!
    tuhkimo

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tuhkimo! Ja kiva kun pistäydyit täällä! Sirun äiti on tiibetinspanieli ja isä japanin pystykorva. Ja hän on niin suloinen!

    VastaaPoista
  7. Kylläpäs Siru on kasvanut. On niin söpö koira.
    Minullakin kiva pariviikkoinen edessä. Kerron siitä blogissani alkuviikosta.
    Mukavaa sunnuntaipäivää, vai toivotanko touhukasta, kun Siru hääräilee kovasti.
    Nyt sauvalenkille, on kiva ulkoilusää.

    VastaaPoista
  8. Siru kasvaa kovasti!
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentistasi Hilkka ystäväni! Siru tuntuu kasvavan vauhdilla ja on niin suloinen ja oikea mummin kulta! Mukavaa sunnuntain jatkoa myös sinne teille!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Siru on niin suloinen! Mukavaa päivän jatkoa ja Manulle suukkoja!

    VastaaPoista
  11. Voi Ihanuus! Teilläkö on ilmestynyt aivan uusi perheenjäsen:)? Olipa mukavaa lukea auringonpaisteisia kuulumisianne :)
    Toivottelen mukavaa viikkoa sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  12. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu! Juu, meillä on nyt suloinen pikkuinen Siru, joka on jo 3 kk. Hän tuli suoraan syliini ja nuoli nenääni ja hän sydämeni vei! Turvallista viikkoa myös teille molemmille!

    VastaaPoista
  13. Kiitos Helena tarkemmasta selityksestäsi. Kiitokset mukavasta kommentista mun blogiin. Siis Hämeenlinnaakohan tarkoitit, me asutaan Hämeenlinnan naapurikunnassa Valkeakoskella. Sen aivan eteläreunassa...Hämeenlinnan keskustaan meiltä matkaa n. 30km vain... Hih! Oletteko siis muuttamassa? Oispa kiva, kun saataisiinkin "lähempi yhteys"
    tuksu

    VastaaPoista
  14. Taatusti pikkuinen pitää unelmakodin emännän & isännän silmät kirkkaina XD touhutessaan koiruuksia.
    Sukkelia puikkoja ja mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  15. Kiitos kommentistasi tuksu! Ollaanhan me nytkin jo melkein naapureita, hih!Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  16. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, kyllä tämä energiapakkaus ehtii joka paikkaan, mutta on, ah, niin suloinen ja ihana...ja ! Turvallista viikkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...