22.2.2018

22.2.2018

tiistai 25. tammikuuta 2011

AURINKO PAISTAA JA KEVÄTTÄ JO SAA HAISTAA...

Tänään on tiistai ja 25. päivä tammikuuta. Aurinko on paistanut aamusta asti ja pakkasta on -7 astetta, mutta kylmä tuuli kävi luihin ja ytimiin.


Tänään kävin hammaslääkärissä ja seuraavan kerran menenkin vielä helmikuun alussa. Huomenna minulla on kokovartalohieronta ja torstaina on taas ihana lymfahieronta. Ja ensi viikko onkin ainakin vielä hieman vapaampaa ja johan se kuukausikin vaihtuu helmikuuksi. Ihana helmikuu! Mitähän se tuo tullessaan! Aurinkoa, pakkasia, tuiskua ja sadetta ja kaunista luontoa!


Siru kehittyy päivä päivältä ja aina on vaan yhtä suloinen, jota on helppoa suukotella ja sitä hänkin tekee minulle. Hän on niin iloinen vekkuli ja niin leikkisä. Tänään olimme jo vähän aikaa ulkonakin ja kylläpä oli Sirulla ihmettelemistä, vaan hyvin hän nuuski maata. Tuuli oli vaan niin kylmää, että ei me kovin kauan aikaa voitu edes olla. Mutta huomenna taas uusi yritys.


Nyt laitan tänne videopätkän Sirun ensimmäisestä ulkoilusta tänään 25.1.2011. Ja toivotan samalla teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...