22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

MITÄ MINÄ TEILLE KERTOISIN JA MINNE VIDEONI LAITTAISIN...

Tänään siis taitaa olla keskiviikko ja 12. päivä tammikuuta. Koneeni näyttää asteita olevan -2. Mutta kun käännän itseni ikkunaan päin, niin voi jösses sentään, miten harmaata ja usvaista siellä onkaan. Mutta tämähän on vain Suomen talvea!


Nyt on minulla rauhallinen hetki jälleen, kun palleroinen nukahti tuohon eteisen lattialle, vaikka on oma petikin. Mutta kyllä hän ainakin yöllä on omassa petissäkin nukkumassa. Hän nukkuukin jo 12 tuntia yöllä. Hän on edelleenkin niin suloinen palleroinen! Toki hän yrittää jyrsiä kaikkea, mutta pitää aina saada hänen huomionsa vaan muualle, niin jopas hänkin unohtaa repimiset, ainakin pieneksi hetkeksi. Ja lankalaatikoista lähtisi langat viuh, viuh vaan, jos ei olisi siinä esteitä laitettuna. Mutta aikansa kutakin!


Käsitöitä en ole tietenkään voinut tehdä, mutta tuleehan niitä päiviä, että saapi istuskella parvekkeella Sirun kanssa ja kutoa. No problem!


Tänään olikin sitten aika erikoinen päivä, kun kävimme Sirun kanssa hieman "ookaamassa" (driving) eläinlääkärissä. Ja kylläpä hän saikin kehuja ja kun lääkäri antoi hänelle nelosrokotuksen, niin eihän hän edes huomannut sitä. Me veimme hänet omassa pentukopassaan ja hän esiintyi tosi hyvin. Lääkäri sanoi, että nyt voi viedä hänet jo ulos, mutta ei koirapuistoihin. Mutta eihän me sellaisiin paikkoihin viedäkään. Tässä lähistölläkin asuu pieniä koiria esimerkiksi Jorkki, joka on liki samankokoinen kuin Siru. Heistä voikin tulla hyvät kaverit.


Sitten me saimme lääkäristä neuvoja hampaiden pesuun ja hoitoon ja illalla sitten laitankin hänelle hampaisiin, siis ikeniin, geeliä. Saas nähdä, miten hän siitä tykkää! Seuraava rokotus on kuukauden kuluttua ja sitten saamme(ostamme) hänelle jotain toista suunhoitoon tarkoitettua ainetta. Mutta hyvin hän ainakin syö ja olenkin nyt laittanut hänelle jo keitettyä jauhelihaa ja hieman kermaviiliä sekaan ja kylläpä se maistuu hyvältä.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa ja turvallista päivän jatkoa!
Elämä ei ole ohikiitäviä päiviä, vaan hetkiä, jotka muistat aina!

4 kommenttia:

  1. Kiitos kommentistasi Neferi! Näinhän se on, että vauvat kasvavat ja me vaan nuorrumme! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihanaista iltaa kaikille unelmakodin asukkaille jalkoja laskematta!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...