22.2.2018

22.2.2018

torstai 13. tammikuuta 2011

KURKKU KIPEÄ, YSKÄ, NUHA...

Tänään on torstai ja 13. päivä tammikuuta. Aurinko paistaa ja asteita on -5. On erittäin kaunis ilma vaikka ulkoiluun. Mutta...mutta...


kun nyt on asia sillalailla, että pappa on ollut kuumeessa, yskässä ja nuhassa ja silti on toimittanut asioita ja käynyt kaupassa, tottakai. Ja nyt viime yönä...viime yönä joku ampaisi minun kurkkuuni...auts...kun koskee nieleminenkin...ja yskittää...ja on nokka tukossa (nuha). Niinpä niin nyt se viheliäinen flunssa on iskenyt kyntensä minuunkin vielä tuon ilkeän vti:n päälle.


Mutta pitemmittä puheitta, nyt on asia niin, että minä pidän muutaman päivän paussin täältä päivittämisessä ja poden flunssaani kaikessa rauhassa. Huominen lymfahieronta kuin myös maanantainen on nyt peruttu, koska flunssaisena ei sinne voi mennä. Mutta vielä sekin päivä koittaa, että minä tästä toivun ja aurinko jälleen hymyilee meille, kun nyt se vaan lymyileepi.


Tänään Sirumme on 12 viikkoa eli 3 kuukautta ja tällä hetkellä hän nukkuu.


Toivotan teille kaikille oikein aurinkoista ja leppoisaa päivän jatkoa ja mukavaa viikonloppua!


                  Tässäpä hän, joka myös rakastaa nukkeja.

10 kommenttia:

  1. Noh,voi harmi mutta eihän sille voi mitään.
    Jos sairastuu..
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Näinhän se on että ei voi mitään eikä voi ottaa mitään lääkitystäkään kuin olla möllöttää. Mutta aikansa kutakin ja kun se tarttui papasta. Mukavaa päivän jatkoa ja suukkoja Manulle!

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista teille molemmille :). Eiköhän tuo Siru-tyttönen piristä teitä niin että flunssankin kestää paremmin.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juupajuu, Siru palleroinen pitää meidät liikkeessä paljon. Hän on oikea ilopilleri ja Taivaan Lahja! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Parannelkaahan rauhassa ja kun se aurinko tulee joskus esille, niin se on paljon korkeammalla kuin tänään :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Neferi! Juu, näinhän se on, että voimat menevät vähiin jo tässä iässä ja kestää kauan ennenkuin taas palautuvat. Mutta voimat palautuvat auringon kanssa kilpaa, eiks jeh! Leppoisaa illan jatkoa ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Lepoa, lämmintä mustaherukkamehua hunajan kera, kyllä se siitä.
    Tuolla ulkona onkin niin liukasta, että parempi ja turvallisempi on lepäillä sisällä.
    Toivotan pikaista paranemista molemmille.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Hilkka! Juu, kyllä se siitä ja voimat palautuvat sitä mukaan kun aurinko nousee korkeammalle! Leppoisaa illan jatkoa ja mukavaa viikonloppua sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  9. Koettakaahan levätä että parannutte.Toivottavasti odotettu aurinko taas pian paistaa.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, koville ottaa minulla kun on vielä se VTI:kin ja nyt kova flunssa, voi jösses sentään. Vanhuus ei tule yksin eikä kellot kaulassa! Leppoisaa päivän jatkoa sinne teille!Mutta Siru on meitin aurinko!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...