22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

TÄSSÄPÄ JÄLLEEN ITSE SULOISUUS 19.1.2011

Tänään on keskiviikko ja 19. päivä tammikuuta. Asteita on -1 ja on usvaista. Mutta kevättä kohti olemme menossa jo kovaa vauhtia ja pian on tämä tammikuukin jo mennyt menojaan ja on muisto vain.


No, meille on tapahtunut niin paljon hyvää ja onnea, että olen aivan pakahtumaisillani. mutta en toki pakahdu, joten älkää tekään! Onhan se niin ihana asia, kun saa nauttia vielä vanhoilla päivilläkin rakkaistaan ja yhdessäolostaan. Voi, tätä onnea!


Ja tämä kaikki onni lähti purkautumaan joitain kuukausia sitten ja se etenee kuin Formulan Kimi Räikkönen. Niin ja sille ei tunnu tulevan stoppia. Mutta kun en voi viel kertoa mä sulle salaisuutta, vaan sitten joskus...aikanaan...kun enemmän on tapahtunut...niin sitten kerron mä sen.


Mutta nyt tuntuu ainakin jo olo paremmalta, mutta enpä ole tällaista flunssaa käynyt läpi vuosiin. Tämä on ollut kyllä tosi rankka, kun nokka on tukossa ja tuppo nokassa eikä pysty hengittämään. Viime yönä taas yskitti enemmän ja se muuttui röhäksi, joten eiköhän se siitä yskimällä vaan parane aikanaan.


Sirun kanssa päivät kuluvat tosi kivasti, kun hän on sellainen ilopilleri. Että miten se tämmöinen ilopilleri oikein on tullut tänne Unelmakotiinkin. No, hän juoksi suoraan syliini ja nuoli nenänpäätäni ja hän sydämeni vei ja vei myös papan. Mutta oikea ratkaisu tämä kuitenkin oli, kun on ystäviä ja nuorisoa auttamassa, jos lähdemme jonnekin reissuun. Ja eihän sitä aina jaksa reissussakaan olla, kun reissussakin rähjääntyy. Tosin Teneriffalla oli mahtavaa ja sinne kaipaamme ja ehkäpä vielä jonain päivänä sinne lähdemmekin.


Mutta nyt näiden uusien Sirun kuvien myötä toivottelen teille turvallista päivän jatkoa!
Arvakaapas mikä se tämä on...vaaleanpunainen...ja pieni...
No, se on oikea hammasharja pienelle Sirullemme!
Ja näin harmaalta täältä 7. kerroksesta näytti tänä aamuna


Ja katsokaas hänen pieniä hampaitaan, kun hän hymyilee teille! On oikea Pepsodent hymy!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana on tuo Siru tässähän alkaa vauvakuumetta nostaa..
    Mukavaa kuulla että flunssa alkaa olla voitonpuolella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarikka!Kyllä hän on niin valtavan suloinen! Juu, flunssa taitaapi olla selätetty, paitsi että nokka on vielä täynnä ja keuhkoissa röhisee. Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo kommentistasi! Niin, eiks olekin lutunen ja mumelo ja ihana ja suloinen ja ...ja...
    Mukavaa illan jatkoa ja suukkoja Manulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...