22.2.2018

22.2.2018

lauantai 12. maaliskuuta 2011

VÄLIAIKATIETOJA SIRULANDIASTA 12.3.2011! BOA NOITE!

Tänään on lauantai ja 12. päivä maaliskuuta. Jee, me olemme asuneet täällä jo kuukauden ja paljon on ehtinyt tapahtuakin jo tällä aikaa. Kevät koittaa ja päivällä on plus asteita, mutta yöllä on vielä pientä pakkasta.


Nyt on ollut oikein ongelmien suma, kun minä tulin flunssaan ja VTI:kin iski minuun ja olen antibioottikuurilla, joka onneksi loppuu jo huomenna. Mutta sitten tuo pyörtymiseni, jota en ole toki ennen koskaan kokenut näin. Mutta kerta se on ensimmäinen ja voi olla, että ei ainakaan viimeinen. Kyllä minä tästä vielä nousen, mutta otan nyt rauhallisesti jokaisen liikkeeni.


Meillä on ollut ongelmia myös tämän tietokoneen kanssa ja todellakin paljon. Työtä ja tuskaa tämä on aiheuttanut, mutta nyt on tiedossa jo operaattorin vaihto, joten eiköhän se siitä sitten lähde onnistumaan nettiin pääsykin. Me saamme langattoman kiinteän laajakaistan Soneralta ja se on sitten paljon nopiampi kuin tämä. Mutta hyvää kannattaa odottaa ja sitä odotammekin joka päivä.


Tässäpä siis tämän ajan mietteitä ja jatkan taas toisena päivänä, kun jaksan. Mutta nyt lähden lepäilemään ja laskemaan lampaita.


Toivotan teille kaikille, rakkaat lukijani ja ystäväni, oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

8 kommenttia:

  1. Mukavaa sunnuntaita ja rapsutuksia Sirulle :).

    VastaaPoista
  2. Halaus täältä! Toivotaan, että toivut noista vastoinkäymisistä terveeksi jälleen :) Muutto taisi olla aikamoinen voimainponnistus.
    Onneksi kevät tekee tuloaan :)
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Mukavaa sunnuntain jatkoa myös sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi tuksu! Kyllä nämä voimani alkavat palautua pikku hiljaa ja pätkittäin. Nyt on vaan pappa flunssassa, mutta eteenpäin vaan kuin mummo lumessa! Kevät tekee tuloaan ja minäkin pääsen ihailemaan luontoa ja kirppiksiä! Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Aurinkoista alkanutta viikkoa!
    Rapsutukset ja halaukset Sirulle Manulta terveiset!!!

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Kyllä se Manu on suloinen, siispä suukkoja hälle! Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne teille kaikille!Aurinko paistaa ja suvituuli soi...

    VastaaPoista
  7. Jonkin aikaa se kestää, jotta tavarat muuton jälkeen löytävät paikkansa.
    Huh, johan oli tömäys tuo sinun pyörtyminen.
    Onneksi selvisit mustelmilla eikä mikään paikka murtunut.
    Ihanaista aurinkopäivää!

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarina! Juu, aikamoinen tärskäys se olikin, kun yritin nääs kovaa juosta jotta ehtisin sänkyyn ennenkuin pyörryn.Mutta enpähän ehtinytkään enkä enää juokse! Kaikesta oppii näin vanhakin! Onneksi juu selvisin vain mustelmilla. Oikein ihanaista ja aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...