22.2.2018

22.2.2018

tiistai 8. maaliskuuta 2011

TÄMÄ MUMMI EI PÄÄSSYTKÄÄN MAALIIN...

Tänään on tiistai ja 8. päivä maaliskuuta. Oikein mukavaa Naistenpäivän jatkoa kaikille!


Nyt on tapahtunut niin paljon kaikenlaista, että kerronpa asiat niinkuin ne lähtivät luistamaan ja karkasi mopokin käsistäni.


Olen ollut aika kovassa flunssassa jälleen eli jo toisen kerran eli viimeksi olin tammikuussa. Mutta kovana saunaihmisenä menimme perjantaina saunaan ja ajattelin ihan oikeasti, että jätän flunssan nyt seuraavalle saunaan tulijalle. Vaan niin ei käynytkään ja pulssikin hakkasi 105, mikä ei tietenkään ole sinänsä mikään paha lukema, vaan pahalta se ainakin tuntui. Mutta siinä sitten lepäilin ja kävimme nukkumaan. Yöllä kävin toki vessassa, vaikka oloni olikin kuin sementtisäkki olisi ollut päälläni. Mutta sitten kello 4 sunnuntaiaamuna kävin taas vessassa. Ja sitten mopo karkasi...


Tunsin, että seinät pyörivät silmissäni ja läksin juoksemaan kohti sänkyäni...ja huusin auttakaa minua, minä pyörryn. Sen jälkeen en muista mitään! Mutta ikävä kyllä minä en saavuttanut maalia eli sänkyäni, vaan jäin metrin päähän. Heräsin sitten, kun mieheni raahasi minua sänkyyn ja jotenkin minä sinne sitten pääsinkin. Sitten mieheni sanoi, että olen kotona. Hän laittoi isoon haavaani lapun.
Nämä kuvat on otettu tänään ennen lääkäriin menoa.
Tällaisen uudenlaisen naamatauluni minä sain...
Tässä näkyy käteeni tullut mustelma, ikimuistoinen...


Siispä siinä vierähti muutamia tunteja ja kun oloni kävi yhä huonommaksi, niin ei auttanut muu kuin soittaa ambulanssi ja sillä sitten ensiapuun.


Jatkosta kerronkin sitten toisessa blogissani. 
Nauttikaa Naistenpäivästä tänään täysin sydämin!

12 kommenttia:

  1. Voi sentään,miten sinulle on käynyt:(,toivotaan että ei ole kuitenkaan pahempaa!
    Mukavaa Naistenpäivän illan jatkoa sinulle ystäväni♥

    VastaaPoista
  2. No voi voi! Parannushalausta sinne, Ystäväni! Ja nyt ota rauhallisesti! Että pääset tolpillesi taas :)
    *halaa*
    tuksu naapurista :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos kommentistasi Tansku!Onneksi selvisin hengissä, vaikka en maaliin päässytkään. Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu! Meillähän on nyt Sirun kanssa sama malli naamataulussa, hihi. Kyllä tämä tästä, vaikka yskä onkin vielä ja vaikea hengittää, mutta kevättä kohti menemme. Aurinkoista viikkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka ikävä tapaturma :(. Toivon sinulle pikaista paranemista.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Tällaista se on kun vanhaksi tuloo! Mutta hissutellaan päivä kerrallaan ja nautitaan elämästämme! Aurinkoista viikon jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  7. Voi Helena, tuli ihan surku olo kun katseli kasvojasi, jotka aina ovat niin ihanassa ja iloisessa hymyssä. Pikaista paranemista Sirun ja vaarin hellässä hoivassa. Lämpimin halauksin, Hilima

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi, Hilima ystäväni! Eihän se hymy minulta ole hyytynyt nytkään, jos kurkistat muihin blogeihini. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu ja kevättä kohti menemme ja muuttolinnut palaavat. Aurinkoista viikon jatkoa! Halauksin Helena

    VastaaPoista
  9. Voi miten ikävää, toivottavasti ei mitään pahenpaa sattunut:
    Toivon pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Ei onneksi luita mennyt, kun on niin vahva luusto. Mutta muutoin olemme Sirun kanssa samassa silmänympärys muodissa. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Tuossa loppukirissä olisi saattanut käydä vieläkin pahemmin.
    Otahan nyt rauhallisesti ja parantele itsesi kuntoon.
    Minun sisarelle oli myös flunssan kanssa paineet laskeneet ja pulssi ollut ihan sekaisin jouduttiin ampulanssilla viemään sairaalaan kun tajua oli meinannut viedä.

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, olisi voinut käydä huonomminkin, mutta onneksi oli nuo suojelusenkelit yllä pääni!Mutta tämä VTI alkaa jo parantua ja pyörtymiset ovat jääneet taakse. Toivottavasti! Nyt minä vain hiljaa hissuttelen enkä juokse enää! Mukavaa päivän jatkoa! Kyllä tämä mummi vielä tästä nousee!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...