22.2.2018

22.2.2018

lauantai 23. huhtikuuta 2011

AURINKOISTA JA IHANAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Tänään on lauantai ja 23. päivä huhtikuuta. Aurinko paistaa siniseltä, pilvettömältä taivaalta ja asteita on +6, mutta päivällä on luvassa jo +13 astetta ja siitähän se sää vain lämpenee, kun menemme kohti kesää.


Eilen olimme saunassa ja kun menimme sinne, niin eihän se kiuas ollutkaan yhtään lämmin. Kas, kun sitä ei oltu laitettu päälle ja se ajastinkellokin oli remontin jäljltä väärässä ajassa. Mutta eipä hätiä mitiä, sillä saimme muutaman asiantuntevan ihmisen sinne, jotka sitten väänsivät kiuasnappulan sähköt päälle ja niin alkoi kiuas heräilemään ja antoi meille oikean lämmön noin 15 minuutissa. Olipa ihanaa olla saunassa taas pitkästä aikaa ja nyt on lattiakin niin hieno, että eipä siinä lattiassa liukastele. Kiitos, oli mahtavaa olla taas saunassa!


Mutta nyt ajattelin kertoilla vain pikkuisen tarinan Sirulandian päivästä, joten toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa!


2 kommenttia:

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...