22.2.2018

22.2.2018

perjantai 22. huhtikuuta 2011

PERÄMETSÄN AJATTELIJAN VIERAILU SIRULANDIASSA KUVINA

Tänään on pitkäperjantai ja 22. päivä huhtikuuta. Aurinko paistaa ja asteet ovat jo kohonneet +13 asteeseen. Luonnossa näkyy jo leskenlehtiä ja sinivuokkoja. Huhtikuu lähestyy loppuaan ja alkaa jo toukokuu. Miten nopeasti tämä elämä kulkeekaan ohitsemme.


Eilen Siru täytti jo 6 kuukautta ja vastahan me hänet kannoimme kotiin. Puolen vuoden kuluttua hän täyttää jo 1 vuoden. Mutta sitä ennen on vielä pitkä ja lämmin kesä, josta aiomme nauttia vuosikymmenien edestä.


Tässä selasin jälleen valokuvakansioitani koneellani ja tein kuvakollaasin Perämetsän ajattelijan vierailusta Sirulandiassa. Minä nauhoitin sen, mutta siitä tulikin liian pitkä ja sitä ei hyväksytä tänne. Siispä kaappasin kuvia ja tein kollaasin.


Nyt rakas kokkini kutsuu jälleen syömään, joten yritänpä vääntäytyä ruokapöytään. Toivotan teille kaikille, rakkaat lukijat ja ystävät, oikein mukavaa pitkäperjantain jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

4 kommenttia:

  1. Iloista Pääsiäistä Sirulandiaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos Tarina! Samoin Sirulandian porukka toivottaa hauskaa pääsiäistä sinulle ja kaikille rakkaillesi ja Pikku-Ukolle moiskaus poskelle, iiik!

    VastaaPoista
  3. Sirulandiaan Mukavia Pääsiäisen päiviä:)
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos tuksu! Sirulandian väki toivottaa myös sinulle ja kaikille rakkaillesi oikein leppoisaa ja aurinkoista pääsiäistä!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...