22.2.2018

22.2.2018

tiistai 19. huhtikuuta 2011

HAVE A HAPPY TUESDAY!

Tänään on tiistai ja 19. päivä huhtikuuta. Asteita on vain +6, mutta aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja luvassa on jopa +10 astetta. Lumet ovat sulaneet vauhdilla ja kurakelitkin ovat jo takanapäin, joten Sirukaan ei enää tarvitse kurapukua.


Olen tässä leikitellyt näiden kuvien kanssa ja muuntanut ne mustavalkoisiksi. Siinäkin menee aika rattoisasti. Kävin myös lääkärillä ja kaikki arvot ovat hyviä, vaikka niissä olisikin merkittynä tähti eli heittävät viitearvoista. Mutta niistä arvoista ei kuulemma tarvi välittää mitään! Miksi sitten tarvii käydä laboratoriossa?


Mutta huomenna on kiva päivä, kun ajattelimme lähteä shoppailemaan. Mutta menemmekö etelään vaiko pohjoiseen, itään vaiko länteen, niin se olisi vielä harkinnassa. Olemme myös leikitelleet Keno arvontojen kanssa, joten pian jännitämme, josko tulisi vaikka pieni voitto.


Eipä tässä tämän enempää lörinöitä tällä kertaa, vaan toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Mukavaa shoppailupäivää minne sitten päätättekin mennä :).

    VastaaPoista
  2. Mukavaa shoppailupäivää sinne :)
    Ihana tuo "taustaorkestirisi" kuvassa, jossa soittelet hanuria :)
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos Huopatossunen! Suunta on vielä hakusessa. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos tuksu kommentistasi! Muutin sen värikuvasta mustavalkoiseksi, hihi. Leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...