22.2.2018

22.2.2018

maanantai 18. huhtikuuta 2011

TURVALLISTA VIIKKOA KAIKILLE

Tänään on maanantai ja 18. päivä huhtikuuta. Aurinko paistaa ja on sulattanut harjunkin rinteen jo täysin lumesta vapaaksi. Asteita on +6 ja luvattu on jopa +10 astetta. Tästähän se kevään tulo alkaa ja kukat puhkeavat maan pinnalle ja avaavat nuppunsa, perhoset lentelevät jo vilkkaasti ja lintujen konserttikin on jo aika mahtava. Kevät on ihanaa aikaa, kun luonto ja ihmiset puhkeavat eloon!


Eilen laittelin taas vaihteeksi blogieni pohjia, kun löysin ihania, juuri minun näköisiäni pohjia. Kiitos pohjien tekijälle!


Muutoin päivät kuluvat nopeasti, vaikka istuukin tässä koneella. Mutta pitää vielä jatkaa "sitä yhtä", jotta sekin valmistuisi, kun välityönä tein Munamiehen hatun ja lapaset. Viikonloppu meni hienosti nuorison kanssa ja nyt olemme jälleen kaksistaan.  Mutta nyt on pääsiäisviikko ja nuoriso palaa jälleen pääsiäisenä. Kivaa!


Nyt toivottelen teille kaikille oikein rauhallista ja turvallista pääsiäisviikkoa!

10 kommenttia:

  1. Moikka,sinäpäs olet kauniin pohjakuvan löytäny,käy hyvin blogiisi,ihana♥,täällä on jossain paikoin lunta vielä,vaan haravointia tein tuolla takapihalla jo:)
    Mukavaa pääsiäsen aikaa sinulle ystäväni!

    VastaaPoista
  2. Hienon blogipohjan olet löytänyt :). Iloista pääsiäisen aikaa.

    VastaaPoista
  3. Moikka moi Tansku ystäväni! Kiitos kommentistasi! Minä vaihdoin kaikkiin blogeihini uudet, kauniit pohjat ja sehän piristääkin taas kummasti. Mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle, ystäväiseni!

    VastaaPoista
  4. Kaunis blogipohja.
    Minun täytyy kyllä ihmetellä että mistä näitä löytyy kun minä en niitä löydä tai en osaa etsiä oikeasta paikasta.
    Meilläkin kävi eilen jo +10 asteessa mutta kova tuuli viilensi.

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Lämmintä pääsiäisviikkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos Tarikka, kommentistasi! Olen onnellinen, että löysin tällaisia ihania pohjia, joten sain kaikkiin blogeihini nyt uudet, kauniit pohjat ja toinen toistaan ihanampia tai kaikki yhtä ihania.Täällä on nyt +10 astetta ja kolea tuuli. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Oletpa tosiaan löytänytkin kauniin pohjan! Vaihtelu virkistää!
    Mukavaa tiistaipäivää sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  8. Niin kaunis uusi tausta blogissasi.
    Päivät ovat niin ihanan keväiset, että ei oikein osaa vielä vähentää vaatetusta ja hiki päässä olemme sauvakävelleet. Lumen tuhoja pihalla vähän suruissani katselin. Oksia ja pensaita on paljon katkennut lumen painosta.
    Ihana tuo sinun munamiehesi, naureskelin täällä itsekseni hauskaa videota.
    Mukavaa viikkoa teille molemmille.

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentistasi tuksu! Juupajuu, vaihtelu virkistää! Leppoisaa ja auringonpaisteista tiistaita sinne naapuriin!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Hilkka! Aurinkoisia päiviä jatkuu ja asteitakin on luvattu ainakin +18 astetta, joten onko se kesäkin jo tullut. Ota niitä oksia ja pensaiden oksia maljakkoon. Juu, tosi on, että minun oma munamies on ihana ja lahjakas! Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...