22.2.2018

22.2.2018

lauantai 14. toukokuuta 2011

AIJAIJAIJAI, KUN MAALLA ON NIIN MUKAVAA...

Tänään on lauantai ja 14. päivä toukokuuta. Aurinko paistaa siniseltä, pilvettömältä taivaalta, mutta tuulee aika kovin ja kylmästi. Asteita on vain +6, mutta päiväksi on luvassa +14 astetta. Ja tällaista viileämpää on luvassa nyt pidempäänkin. Mutta kyllähän tällaisen sään kestääkin, kun ei pakkasta ole.


Eilen en voinut päivittää eikä kukaan muukaan voinut päivittää bloggeria tai antaa kommentteja. Ensin pelästyin, kun ei ollutkaan blogia missään eikä päässyt sinne sisään, mutta eilen olikin jo ilmoitus, että häiriö on heidän puolella. Ja nythän tämä taas toimii hyvin, ihanaa! Kyllä nämä blogit ja te blogiystävät, olette aarteita minulle ja elämän suola!


Eilen sain siis rakkaalleni sukat valmiiksi ja kudoin siis aivan tavalliset sukat, sellaiset pikasukat, joiden piti valmistua hyvin pian.
        Ja tässä näkyy vielä tämä ihana laatikosto sekä lankakori...
         Tällaisen kauniit kanervanväriset sukat seiskaveikasta...
                               Tässä on ikivanhoja astioita...kermakkoja...ym.
                               ...ja tässä uusimmat nukkeni lasikaapissa...
              ...ja tässä istuu...kukas muu kuin kultasuu Heidimme.


Tänään me lähdemme maalle...juu, asumme maalla, mutta lähdemme vielä enemmän maalle...järven rannalle...suukottelemaan koiria, kissoja, kaneja, hepoja...aaah, ja se tuoksu...no otan kuvia...ja paljon...paljon...luonto on kaunista täällä maalla ...mutta myös siellä maallamaalla...maallempana, hm.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein kivaa päivää ja nauttikaa jokaisesta hetkestä, niin teen minäkin!

8 kommenttia:

  1. Heissan pitkästä aikaa,kauniita kermakkoja ja noi vanhat astiat niissä on lumoa,muistoja!
    Kyllä maalla on mukavaa,luonto lähellä,linnut laulelee iloisesti,tervetuloa toivotuksen,ihanaa♥
    Mukavaa viikonloppua sinulle ystäväni

    VastaaPoista
  2. Jospa nämä nyt taas toimisi eivätkä katoaisi taas taivahan tuuliin.
    Kauniita nuo vanhat kannut sun muut astiat,nykyisin ovat niin pelkistettyjä.
    Nukke rivi Sinulla näyttää vain kasvavan ovat niin hellyttäviä.

    VastaaPoista
  3. Toivotaan, että tämä Hyväön Viikonlopun toivotus sinut tavoittaa! Harmillista oli kiun jutut ja kommentitkin katosivat taivaan tuuliin...juttu tuli takaisin, vaan kommentit ei.
    Mukavaa viikonloppua siis
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Heissan Tansku! Kiitos kommentistasi! Ja kyllä siellä maallemmalla oli ihanaa, siis niin ihanaa! Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Tarikka! Niinhän ne pari päivää ovat kadonneet bittien taivaaseen nuo kommentit ja päivitykset, mutta nyt on taas kaikki hyvin.Juupajuu, nukkerivistö vain kasvaa...ja kasvaa... Leppoisaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi tuksu! Kyllä nyt taas kaikki on hyvin Bloggerissa. Ihanaa viikonloppua sinne teille kaikille naapuriin. Minulla oli ihana päivä!

    VastaaPoista
  7. Ihastuttavia vanhoja astioita ja lämpöisen näköiset sukat.

    Luonto kyllä kaipasikin jo sadetta, mutta pitääkö olla näin kamalan kylmää! No, on ainakin hyvä syy istua sisällä neulomassa :D

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Kyllähän se sade tekisi hyvää luonnolle, mutta ei vaan tipu vettä taivaasta, vaikka kuinka toivoisi. Juu, nyt on vielä hyvä kutoa lämpimiä sukkia talven varalle, kun ei ole liian kuumaa, hehhe! Leppoisaa sunnuntaita sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...