22.2.2018

22.2.2018

maanantai 23. toukokuuta 2011

HYVÄÄ HUOMENTA KAIKKI - HYVIN PYYHKII...

Tänään on maanantai ja uusi viikko alkaa. Aurinko loistaa pilvettömältä taivaalta kuten usein kesällä. Asteita on +15 jo nyt, joten saas nähdä nouseeko lämpö. Mutta tästä se tämäkin päivä taas alkaa.


Eilen kokeilin tuota jalkojenhierontalaitetta ja todellakin hyväksi sen havaitsin. Jaloissa alkoi veri kiertää suihkuna ja ne pysyivät myös lämpiminä. En tosin pitänyt kuin 5 minuuttia, mutta hyvä se oli sekin aika. Tänään pidänkin hieman kauemmin aikaa eli pikku hiljaa. Mutta vielä pitäisi hankkia sellainen niskanhierontalaite, shiatsu myös. No, sitten seuraavalla shoppailu kerralla.


Tänään siis menen kampaajalle ja nautin hänen käsittelystään. Huomenna on myös tiedossa kiva päivä, kun lähdemme kohti länsi Suomea aamulla varhain, kun aurinko nousee ja unestani herään...Ihanaa, mutta tänään saamme auton lainaksi ja sitten katsotaan, osaakos tuo pappa enää ajella autoa, hehheh. Kyllä hän sanoo, että osaa, mutta sekin nähdään tänään. Minä lähden mukaan hakemaan sitä autoa ja nappailen matkan varrelta sitten ihania maalaismaisemakuvia. Samoin aion ottaa kuvia myös huomenna matkamme varrelta.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein ihanaa maanantaipäivän jatkoa ja turvallista alkavaa viikkoa!
                                         Tuomi kukkii ja tuoksuu...



Tällaista kauneutta me katselemme ikkunoistamme ja parvekkeeltamme.



6 kommenttia:

  1. Mukavaa autoretkeä ja ajelkaahan varovasti.
    Meillä aamun aurinko muuttui iltapäivän sateeseen. Hyväähän tuo sade luonnolle tekee ja pääsen käsitöihin käsiksi, kun pihahommista ei sateella tule mitään.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa matkaa ja hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Mukavaa päivää myös sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Hilkka! Täälläkin satoi aika pitkään iltapäivällä. Lankojakin tuli taas ostettua lisää, mutta siitä sitten myöhemmin. Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Ja mukavaa viikkoa myös sinne teille ja Manulle suukkoja!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...